Brigitte şi Pastramă şi-au ales verighetele pentru nuntă: "Acum înţeleg ce înseamnă"

+3 click pentru
galerie

Brigitte şi Pastramă şi-au ales verighetele pentru nuntă: "Acum înţeleg ce înseamnă" © captură video

Brigitte şi Florin Pastramă s-au căsătorit civil în urmă cu câteva săptămâni şi se pregătesc de marea petrecere de nuntă. Cum alegerea verighetelor le-a dat bătăi de cap, bruneta nereuşind să se hotărască asupra unui singur model, acum au încercat din nou!

Pentru a patra oară, Brigitte şi Florin Pastramă au plecat în căutarea verighetelor. 

"Este a patra oară. Am deja trei modele de verighete pe care le-am ales pe care normal că... nu mai pot să le aleg", a declarat Brigitte la o emisiune tv. 

După aproximativ 30 de minute de probat, pare că au făcut marea alegere. Însă, Florin Pastramă nu a lăsat momentul să treacă fără o remarcă cel puţin... interesantă. "Acum înţeleg ce înseamnă să fii cu Brigitte. Acum îl înţeleg şi pe Ilie... cât de mult te-a iubit. Ea e regina banilor", a spus Florin Pastramă.

Puşi în faţa presiunii de a lua importanta decizie, Brigitte a precizat că soţul ei îi face toate poftele, dar el are ultimul cuvânt. 

"Întotdeauna Florin face ce vreau eu, dar el are ultimul cuvânt.", a continuat Brigitte.

După ce s-au hotărât, în sfârşit, Florin Pastramă a specificat că cele două verighete alese vor fi gravate."Ambele, le unim şi le gravăm", a spus Pastramă.

Brigitte Sfăt a scos la vânzare casa primită de la Ilie Năstase

Acum doi ani, Ilie Năstase a făcut aroganța supremă pentru a-și împăca soția de la vremea respectivă, pe Brigitte. După un scandal monstru, așa cum le era obiceiul, i-a făcut un cadou, dar ce cadou!

Fostul tenismen i-a dat cadou un apartament în valoare de 100.000 de euro, la finele lui iunie 2017. Acum, se pare că nici amintirile nu mai au valoare pentru Brigitte Sfăt, care a pus un mare anunț în care anunță că vinde apartamentul.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest