Brigitte şi Pastramă şi-au ales verighetele pentru nuntă: "Acum înţeleg ce înseamnă"

+3 click pentru
galerie

Brigitte şi Pastramă şi-au ales verighetele pentru nuntă: "Acum înţeleg ce înseamnă" © captură video

Brigitte şi Florin Pastramă s-au căsătorit civil în urmă cu câteva săptămâni şi se pregătesc de marea petrecere de nuntă. Cum alegerea verighetelor le-a dat bătăi de cap, bruneta nereuşind să se hotărască asupra unui singur model, acum au încercat din nou!

Pentru a patra oară, Brigitte şi Florin Pastramă au plecat în căutarea verighetelor. 

"Este a patra oară. Am deja trei modele de verighete pe care le-am ales pe care normal că... nu mai pot să le aleg", a declarat Brigitte la o emisiune tv. 

După aproximativ 30 de minute de probat, pare că au făcut marea alegere. Însă, Florin Pastramă nu a lăsat momentul să treacă fără o remarcă cel puţin... interesantă. "Acum înţeleg ce înseamnă să fii cu Brigitte. Acum îl înţeleg şi pe Ilie... cât de mult te-a iubit. Ea e regina banilor", a spus Florin Pastramă.

Puşi în faţa presiunii de a lua importanta decizie, Brigitte a precizat că soţul ei îi face toate poftele, dar el are ultimul cuvânt. 

"Întotdeauna Florin face ce vreau eu, dar el are ultimul cuvânt.", a continuat Brigitte.

După ce s-au hotărât, în sfârşit, Florin Pastramă a specificat că cele două verighete alese vor fi gravate."Ambele, le unim şi le gravăm", a spus Pastramă.

Brigitte Sfăt a scos la vânzare casa primită de la Ilie Năstase

Acum doi ani, Ilie Năstase a făcut aroganța supremă pentru a-și împăca soția de la vremea respectivă, pe Brigitte. După un scandal monstru, așa cum le era obiceiul, i-a făcut un cadou, dar ce cadou!

Fostul tenismen i-a dat cadou un apartament în valoare de 100.000 de euro, la finele lui iunie 2017. Acum, se pare că nici amintirile nu mai au valoare pentru Brigitte Sfăt, care a pus un mare anunț în care anunță că vinde apartamentul.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro