Brigitte şi Florin Pastramă au răbufnit în plin eveniment monden. Nu au ţinut cont de nimeni şi de nimic

+3 click pentru
galerie

Brigitte şi Florin Pastramă au răbufnit în plin eveniment monden. Nu au ţinut cont de nimeni şi de nimic © Instagram

Brigitte şi Florin Pastramă se numără printre cele mai celebre cupluri din showbizul autohton. Aceştia sunt mereu o apariţie, la fiecare eveniment la care participă. Lucrurile nu au stat la fel de bine pentru cei doi îndrăgostiţi, marţi, 26 noiembrie. Aceştia au plecat val vârtej de la un eveniment, fiind enervaţi la culme. Iată care a fost motivul!

Marţi seara, Florin Pastramă şi frumoasa lui soţie au fost invitaţi la un eveniment important din Capitală. Aceştia trebuiau să înmâneze un premiu special, însă nu au mai apucat, deoarece au plecat ca un pachet de nervi.

Motivul pentru care cei doi nu au mai urcat pe scenă şi prin urmare, nu au mai oferit nici premiul, a fost faptul că s-au simţit neglijaţi. În decursul zilei de ieri s-au desfăşurat mai multe evenimente, drept pentru care câteva dintre vedete au ajuns mai târziu. Brigitte şi Florin Pastramă s-au supărat pe organizatori, deoarece nu şi-au găsit locul cuvenit, la masa invitaţilor

„Ne-au chemat cu câteva ore înainte, au insistat cu telefoanele să venim şi când am ajuns n-am avut unde să stăm. Am fost chemaţi să dăm un premiu, nu ştim exact ce s-a întâmplat”, au declarat Brigitte şi Florin Pastramă pentru Click!.

Brigitte a apărut într-un videoclip

Frumoasa brunetă are o viaţă de vis. Soţul său, Florin Pastramă, îi este mereu alături şi o însoţeşte la fiecare eveniment. De data aceasta, lucrurile au stat altfel. Brigitte a apărut într-un videoclip, însă fără soţul ei.

Videoclipul îi aparţine faimosului cântăreţ Nana. În piesa artistului, Brigitte a interpretat rolul unei femei periculoase, care face jocurile Mafiei. Rolul i s-a potrivit perfect, vedeta simţindu-se foarte bine la filmări.

”Filmez un videoclip pentru Nana şi acum suntem de la o fază la alta. Rolul meu în videoclip este o femeie de afaceri care conduce Mafia. Florin nu apare în acest videoclip, sunt înconjurată numai persoane puternice”, a mărturisit Brigitte, în timpul filmărilor, la un post de televiziune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro