Bucurie mare pentru Andreea Bălan la opt luni de la operația cu multe complicații: ”Viața este o călătorie cu suișuri și coborâșuri”

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru Andreea Bălan la opt luni de la operația cu multe complicații: ”Viața este o călătorie cu suișuri și coborâșuri” © arhiva

După ce a trecut printr-o perioadă critică în viața sa, Andreea Bălan a reușit să se ridice și să fie în continuare artista pe care toți au cunoscut-o. Cântăreața se bucură acum de viață alături de soțul ei, George Burcea, dar și de cele două fetițe. 

Andreea Bălan își sărbătorește astăzi ziua de nume, iar cu prilejul acestei zile, artista a decis să le spună fanilor că este foarte fericită. După ce în luna martie a trecut printr-o perioadă grea, atunci când a mers să o nască pe cea de-a doua fetiță. Operația s-a complicat, iar vedeta a făcut stop-cardio respirator. Medicii au salvat-o, însă vedeta a mai suferit ulterior alte două operații, deoarece totul s-a complicat.

Acum, Andreea Bălan este o femeie fericită. A trecut cu bine peste tot ce s-a întâmplat, iar în luna septembrie s-a căsătorit cu George Burcea, dar a boteazat-o și pe mezina pe care o are împreună cu el: Clara Maria. În cinstea evenimentelor au organizat o mare petrecere, unde foarte multe nume grele au fost prezente, dar și oameni dragi. 

”Viața este o călătorie cu suișuri și coborășuri, important este să credem în noi și în visurile noastre și în faptul că oricat de greu ne este, într-o zi va fi bine.”, a scris artista pe contul său de socializare, unde a publicat și un scurt filmuleț în care le arată fanilor cât este de fericită. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro