Bucurie uriașă pentru Oana Roman! Vedeta a făcut anunțul public. „Va fi mare sărbătoare”

+3 click pentru
galerie

Bucurie uriașă pentru Oana Roman! Vedeta a făcut anunțul public. „Va fi mare sărbătoare” © Instagram

Oana Roman este în culmea fericirii. Vedeta nu a putut păstra bucuria doar pentru ea și le-a dezvăluit motivul fanilor. Iată ce i-a adus zâmbetul pe buze în plină pandemie!

Oana Roman este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul autohton, atât pentru profesionalismul său, cât și pentru transparența de care a dat dovadă de-a lungul timpului, indiferent de momentele mai puțin plăcute prin care a trecut.

Ea, împreună cu mama sa, soțul său Marius Elisei și fiica lor Isabela, au stat în casă pe perioada izolării. Astfel că, nu e de mirare că au așteptat cu nerăbdare ca starea de urgență să ia sfârșit și să poată ieși din locuința lor pentru a se relaxa.

Chiar dacă în urmă cu puțin timp vedeta se plângea de faptul că lipsa căldurii i-a dat planurile peste cap, acelea de a merge astăzi la piscină, vedeta mai are un motiv de bucurie.

De curând, Oana Roman le-a transmis fanilor o mare bucurie. Vedeta le-a povestit internauților că este abia așteaptă ziua de miercuri, pentru că atunci se va putea răsfăța așa cum se cuvine. Mai exact, aceasta va merge la coafoar și își va îngriji atât părul, cât și manichiura și pedichiura.

„Miercuri va fi mare sărbătoare! Mă duc la coafooor. Și mani, pedi, și de toate! De abia aștept! Realmente mă bucur ca un copil!”, a scris entuziasmată Oana Roman pe Instagram, mai exact, în cadrul unui InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro