Maria Constantin, sora și fratele ei, gest emoționant! Mama vedetei a dezvăluit tot

+4 click pentru
galerie

Maria Constantin, sora și fratele ei, gest emoționant! Mama vedetei a dezvăluit tot © Facebook

Pe 10 noiembrie a fost o zi foarte importantă în familia Mariei Constantin! Mama cântăreței a împlinit vârsta de 52 de ani, iar artista împreună cu fratele și sora ei au decis să îi facă o surpriză celei care i-a adus pe lume. 

Carmen Constantin a primit cadoul din partea copiilor cu ochii în lacrimi. Maria, Iliuță și Camelia i-au pregătit mamei lor o vacanță în Cipru, acolo unde știm că și cântăreței îi place să meargă ori de câte ori are ocazia. 

"Mulțumesc copiilor mei pentru cadoul oferit de ziua mea... vacanța în Cipru...vă iubesc💞💞", a scris Carmen, mama Mariei Constantin. 

Carmen Constantin a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare cu ea, în Cipru, acolo unde s-a distrat datorită copiilor ei. S-a bucurat din plin de această vacanță, drept dovadă fiind fotografiile și postările publicate pe pagina sa. 

Mama Mariei Constantin, puține apariții TV

Mama Mariei Constantin a decis să vorbească mai mult și să facă declarații pentru presă după ce s-a aflat de divorțul dintre fiica ei și Marcel Toader. Atunci a fost profund afectată, mai ales că a fost o despărțire cu scandal. Camelia Constantin a ajuns inclusiv la spital din cauza problemelor de sănătate care s-au accentuat în perioada respectivă. 

"M-am oprit la spital, m-au pus e perfuzii, mi-au facut electrocardiograma, m-au ținut vreo 2 ore. (...) Maria a fost foarte distrusă azi noapte când a ajuns la mine". Mi-a spus plângând: mamă, stai liniștită că o să treacă și nu ești singură. Am avut tensiunea 19. Se risca un accident vascular, pareză, fiind și la volan putea să se întâmple orice", a spus mama Mariei Constantin în noiembrie 2017. Divorțul dintre Maria Constantin și Marcel Toader s-a încheiat câteva luni mai târziu, după ce au fost aduse acuzații grave. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro