Cadou neașteptat pentru Mihai Morar. Ce a primit prezentatorul TV

+3 click pentru
galerie

Cadou neașteptat pentru Mihai Morar. Ce a primit prezentatorul TV © arhiva

Mihai Morar a avut o apariție de senzație, vineri seară, în cadrul emisiunii Răi da Buni. Prezentatorul a fost încântat să le arate telespectatorilor un cadou special pe care l-a primit. 

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, dar și unul dintre cei mai cunoscuți tătici din showbiz. Prezentatorul are două trei fetițe, două gemene și una care abia a fost botezată, Roua. Vedeta le iubește nespus de mult, iar aceasta a primit un cadou interesant din partea unui sneacker artist. Tânărul i-a facut prezentatorului o pereche de încălțăminte sport personalizată în care este inscripționat numele mezinei familiei, Roua. Mihai Morar a rămas plăcut surprins de cadou: „A ajuns mai târziu, dar pe mine mă bucură cadourile oricând [...] Vreau să funcționez în viața mea de acum înainte #pe cadouri”, a spus aceasta la Antena Stars. 

Mihai Morar, emoție mare alături de gemene

Ieri, gemenelelui Mihai Morar, Mara și Cezara, au împlinit frumoasa vârstă de 11 ani. Mihai Morar se simte un bărbat împlinit, cu o familie mare şi frumoasă, mai ales că de curând a venit pe lume şi Roua, mezina familiei, care i-a împlinit ca familie. 

"În lumea asta cu răi și buni, eu trăiesc de 11 ani două minuni.

La mulți ani, Mara și Cezara!

Cu iubire, 👨‍👧‍👧🎉🎉", a fost mesajul postat de Mihai Morar, pe Instagram.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro