Mihai Morar, confesiune în fața fanilor. "N-a fost deloc o zi bună"

Mihai Morar, confesiune în fața fanilor. "N-a fost deloc o zi bună" © Instagram

Atunci când nu încântă telespectatorii cu cele mai tari subiecte, la emisiunea Răi Da' Buni, ține legătura cu fanii virtuali, cărora le spune mereu tot ce mai este nou în viața lui.

De ceva timp, Mihai Morar a dezvoltat un obicei extrem de sănătos, și anume alergatul în parc dimineața. Prezentatorul tv și-a schimbat radical stilul de viață în urmă cu un an și de atunci, nu numai că a slăbit, dar are și o condiție fizică de individat, ce îl ajută să facă față tuturor provocărilor zilnice. Astăzi, Mihai Morar, le-a făcut o confesiune fanilor, mai exact despre ce s-a întâmplat astăzi în parcul Herăstrău. 

"Ora 5.00, dimineața. Azi n-a fost deloc o zi bună. Ceață, vânt și ploaie în Herăstrău. Nici eu nu am fost în formă. Am terminat cu greu alergarea, tura de parc. Sunt zile bune și zile rele. Dar abia când nu faci nimic în zilele rele, îți dai seama cât de rele pot fi și zilele bune.", a scris Mihai Morar, pe Instagram.

Mihai Morar, emoție mare alături de gemene

Ieri, gemenelelui Mihai Morar, Mara și Cezara, au împlinit frumoasa vârstă de 11 ani. Mihai Morar se simte un bărbat împlinit, cu o familie mare şi frumoasă, mai ales că de curând a venit pe lume şi Roua, mezina familiei, care i-a împlinit ca familie. 

"În lumea asta cu răi și buni, eu trăiesc de 11 ani două minuni.

La mulți ani, Mara și Cezara!

Cu iubire, 👨‍👧‍👧🎉🎉", a fost mesajul postat de Mihai Morar, pe Instagram.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro