Călin Geambașu a câștigat procesul intentat de mama copilului său, Angelica Cadar. Primele declarații ale artistului

Călin Geambașu a câștigat procesul intentat de mama copilului său, Angelica Cadar. Primele declarații ale artistului © arhivă

Războiul dintre Călin Geambașu și mama copilului său, Angelica Cadar, a ajuns la final. După doi ani în care s-au luptat în tribunale pentru custodia lui DaviN, artistul are câștig de cauză. 

Războiul dintre Călin Geambașu și Angelica Cadar a ajuns la final

Călin Geambașu a câștigat procesul pentru custodia fiului său, DaviN. După un război dus în tribunale și declarații la televiziuni, artistul a anunțat că totul a luat final. De asemenea, Călin Geambașu a postat în mediul online un mesaj amplu prin care susține că DaviN a avut foarte mult de suferit din cauza caracterului „oscilant” al femeii.

Călin Geambașu a obținut custodia

După doi ani petrecuți în tribunale pentru custodia fiului lor, războiul dintre Călin Geambașu și fosta parteneră, Angelica Cadar s-a terminat. Asta pentru că una dintre cele trei instanțe care a judecat procesul artistului a decis în favoarea lui.

Deranjat de atitudinea schimbătoare a Angelicăi Cadar, Călin Geambașu a publicat pe contul de Facebook un mesaj halucinant, în care povestește că fiul său, DaviN a fost cel mai afectat. 

„După 2 ani de Procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate”, a scris Călin Geambașu pe pagina de socializare.

De asemenea, artistul a mai anunțat că judecătorii i-au dat câștig de cauză. Practic, domiciliul lui DaviN a fost stabilit la el. Cât despre Angelica Cadar, ea va fi obligată să plătească pensie alimentară până la împlinirea vârstei de 18 ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro