S-a reaprins focul între Călin şi Petre Geambaşu. Fiul, noi acuzaţii la adresa tatălui. "Mielul parşiv, un bunic narcisist"

+3 click pentru
galerie

S-a reaprins focul între Călin şi Petre Geambaşu. Fiul, noi acuzaţii la adresa tatălui. "Mielul parşiv, un bunic narcisist" © Facebook

Deşi în ultimul timp lucrurile păreau că s-au liniştit, ei bine, conflictul nu este nici pe departe încheiat între Petre şi Călin Geambaşu. Fiul marelui artist a transmis noi săgeţi tatălui său, pe reţelele sociale, unde îi aduce acuzaţii fără precedent.

Călin Geambaşu, supărat că tatăl său nu îi oferă atenţie fiului lui

Ceea ce l-a deranjat de această dată pe Călin Geambaşu la părintele său este faptul că, deşi a început şcoala, acesta nu i-a dat măcar un telefonul nepoţelului său, pentru a-i ura un an şcolar bun. Călin Geambaşu spune că, de fapt, tatăl său, doar vrea să pară un bunic aşa cum trebuie în mediul online, însă în realitate lucrurile nu ar fi deloc aşa. În plus, Călin Geambaşu este de părere că tatăl său se arată un bunic iubitor pe Fcaebook doar pentru a-i duce de nas pe fanii săi, însă, în reallitate acestuia nu i-ar păsa de nepoţelul lui.

"Nici renumitul maestru Petre Geambașu, un bunic model Narcisist, nu i-a adus prea-iubitului nepoțel vreo radieră sau vreun pix, cu toate că pe pagina lui de Facebook ne transmite mari felicitări și lacrimi virtuale, pentru a impresiona oamenii buni la inimă, abuzând de deruta deliberată. Păi, ce facem, "maestre", te-a lovit Alzheimer-ul? Nu mai știi unde e şcoala nepotului sau e prea departe că locuiești doar la o stradă distanță de noi?! Mielule Parșiv... Cred că dacă își vede nepotul nici nu și-l mai recunoaște; luna asta se împlinesc 2 ANI de când nici măcar la telefon nu l-a sunat pe copil", a scris Călin Geambașu. 

Călin Geambaşu, acuzaţii la adresa fostei logodnice

De asemenea, de acuzaţiile lui Călin Geambaşu nu a scăpat nici fosta logodnică, Angelica Cadar, despre care acesta spune că nu a interesat-o deloc faptul că fiul ei începe şcoala şi că are nevoie de un sfat bun şi susţinere din partea celei căreia i-a dat viaţă.

"DaviN a pornit și în clasa a IV-a fără vreo îmbrățișare din partea mămicii lui, frumoasa Angelica Cadar, care își continuă terapiile în tratarea psihicului uman, locuind alături de mama ei sectantă în casa unei prietene plecată în străinătate", a scris Călin Geambaşu pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro