VIDEO / Când îmbracă Nicoleta Nucă rochia de mireasă: "Pe lângă partener sau amant, trebuie să-mi fie prieten"

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Nucă © captura video

Nicoleta Nucă a pus pe toată lumea pe gânduri în momentul în care s-a afișat cu un inel suspect pe deget. Cântăreața are o relație de ceva timp cu Alex, un celebru producător muzical.

Destul de discretă în privința vieții personale, Nicoleta Nucă nu oferă foarte multe detalii despre povestea ei de dragoste, însă toți fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va anunța că este gata să se căsătorească. 

"Deja suntem de ceva timp împreună, dar lucrurile trebuie să se întâmple natural. Nu grăbim evenimentele și nu forțăm. Pentru mine contează intelectul, să fie o persoană cu care pot avea conversații de ore în șir, să-mi fie prieten, pe lângă partener sau iubit. Eu sunt o persoană foarte sinceră, așa m-au educat părinții. Mă gândesc că oamenii trebuie sî fie la fel ca mine. Latura fizică să existe, să fie pasiune. Cred că orice femeie vrea să fie zeiță în ochii bărbatului de lângă ea. În momentul în care o femeie este văzută astfel, înflorește și este în stare să mute munții.", a spus Nicoleta Nucă, la Răi Da Buni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro