Când începe şi la ce oră va fi difuzată noua emisiune a Gabrielei Cristea, "Te iubesc de nu te vezi"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea va modera emisiunea "Te iubesc de nu te vezi". © Facebook

Așteptarea a luat sfârșit! Gabriela Cristea se va întoarce pe micile ecrane, după o perioadă în care a fost absentă, pentru a avea grijă de fetița ei și a lui Tavi Clonda, Bella Victoria Margot. Iar cea mai bună veste este faptul că acest lucru se va întâmpla mai devreme decât credeți.

„Te iubesc de nu te vezi”, noua emisiune care va fi moderată de Gabriela Cristea la Antena Stars, va avea conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Mă simt pregatită 100%. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori,” a povestit vedeta. 

Noua emisiune a Gabrielei Cristea, „Te iubesc de nu te vezi”, va debuta pe data de 28 mai și va fi difuzată de luni până sâmbătă, de la 18:45, pe Antena Stars.

Înscrierile sunt în toi

Cei care își caută jumătatea se pot înscrie acum pentru a participa la cel mai așteptat dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la  „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”  pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului- https://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro