VIDEO / Cum şi-au petrecut noaptea Tavi Clonda şi Gabriela Cristea. Nu au avut nicio reţinere şi le-au arătat şi fanilor

+4 click pentru
galerie

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea, o familie fericită © Foto: Instagram

Gabriela Cristea va reveni în curând pe micul ecran la cârma emisiunii "Te iubesc de nu te vezi", iar până atunci se bucură de orice clipă pe care o are liberă alături de soţul său. Tavi Clonda şi Gabriela Cristea sunt implicaţi fiecare în propriile proiecte, astfel că orice timp liber pe care îl au este văzut ca o mare bucurie în viaţa lor.

Şi este şi normal, mai ales că o au fiică atât de frumoasă şi minunată, care le face viaţa superbă. În plus, pentru că vremea s-a făcut frumoasă, Tavi Clonda şi Gabriela Cristea se bucură de tot ce pot. Aşa au făcut şi seara trecută, când au decis să-şi petreacă noaptea într-un fel deosebit. Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au făcut un superb "foc de tabără" şi au decis să se relaxeze la lumina lui.

Întunericul nopţii luminat de focul din curte a făcut ca momentul să fie unul extrem de deosebit, frumos şi de neuitat. Pentru că au trecut prin momente deosebite, Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au ţinut să împărtăşească cu fanii felul în care şi-au petrecut noaptea şi, de ce nu, să le dea şi lor o idee cu privire la felul în care îşi pot petrece serile de vară. 

 

✌🏼#goodnight🌙

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda) on

Gabriela Cristea revine pe micul ecran

Gabriela Cristea revine pe micul ecran. Telespectatorii sunt invitaţi să urmărească emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", care va începe în curând la "Antena Stars", emisiune în care Gabriela Cristea le pregăteşte mari surprize fanilor săi, aşa cum i-a obişnuit de fiecare dată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro