Când va naște Geanina de la „Insula iubirii”. Fosta concurentă a dezvăluit câte luni de sarcină are

+4 click pentru
galerie

Când va naște Geanina de la „Insula iubirii”. Fosta concurentă a dezvăluit câte luni de sarcină are © Instagram

Geanina, fosta concurentă de la „Insula iubirii”, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. S-a căsătorit civil cu Costas, iar acum așteaptă să devină mamă pentru prima oară. La câteva zile după ce a făcut anunțul, Geanina a dezvăluit și câte luni de sarcină are.

După lungi speculații, Geanina Obreja a confirmat că este, într-adevăr, însărcinată. Anunțul l-a făcut chiar în ziua în care a spus marele „DA!” la starea civilă, alături de Costas, bărbatul cu care a mers și în Thailanda.

Când va naște Geanina

Acum că nu se mai ascunde, Geanina începe să posteze tot mai des poze în care se mândrește cu burtica de gravidă. Dacă până acum nu a spus în mod expres în câte luni este însărcinată, acum a ales să dea un număr exact: 28 de săptămâni. Asta înseamnă că Geanina tocmai a intrat în al treilea trimestru și este gravidă în șapte luni.

La un simplu calcul, se poate estima și când ar cam trebui să îl aducă pe lume pe primul ei copil, un băiețel, așa cum a dezvăluit chiar ea. Dacă totul merge bine, Geanina își va strânge fiul în brațe cândva în luna decembrie.

S-a căsătorit civil cu Costas

În urmă cu câteva zile, Geanina și Costas au dat uitării problemele întâmpinate în Thailanda și au decis să își unească destinele. Cei doi au spus „DA” în fața ofițerului stării civile, în cadrul unei cununii restrânse, la care au participat doar apropiații și familia.

Fără dar și poate, este o perioadă minunată pentru proaspeții însurăței, care se pregătesc să devină părinți și care mai au și o nuntă de făcut!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest