FOTO / Eveniment-bombă în showbiz! Geanina și Costas de la „Insula Iubirii” s-au căsătorit civil!

+6 click pentru
galerie

FOTO / Eveniment-bombă în showbiz! Geanina și Costas de la „Insula Iubirii” s-au căsătorit civil! © arhivă

S-au iubit cât s-au iubit, dar experiența de la „Insula Iubirii” i-a adus în pragul despărțirii. Cu toate acestea, Geanina și Costas au găsit rapid o cale de împăcare și astăzi, visul fostei concurente a devenit realitate: s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, nimeni altul decât Costas!

Când nimeni nu se aștepta la asta, Geanina și Costas de la „Insula Iubirii” le-au pregătit fanilor lor o surpriză de proporții! Cei doi au spus astăzi marele „da” în fața ofițerului de Stare Civilă și evenimentul a fost cum nu se poate mai emoționant. 

Geanina a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii pentru a le arăta urmăritorilor ce ținută a ales, ce buchet a avut și cine le-a fost alături ei și lui Costas, în ziua cea mare. Printre invitații de seamă de la eveniment s-a numărat și Bogdan Oancea, cel mai excentric concurent de la „Insula Iubirii”, pesemne că aceștia au rămas buni prieteni în urma experienței trăite în Thailanda. 

Geanina a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei

Pentru că a dat dovadă de multe ori că este nonconformistă, Geanina a ales pentru ziua cea mare o rochie roz pudrat, din paiete, cu un decolteu adânc pentru a-și scoate în evidență „investițiile”, a purtat un machiaj discret, completat de gene false extrem  de dese și un ruj roz aprins, pentru a se potrivi cu ținuta și look-ul. 

Miresica și-a pus extensii brunete și lungi, iar părul l-a coafat în bucle lejere. La Starea Civilă, Geanina a primit numeroase buchete de flori și a fost cum nu se poate mai fericită atunci când a spus marele „da” lui Costas, în fața tuturor! Nici Costas nu a fost mai prejos! Fostul concurent al Insulei a ales o cămașă deschisă la culoare, o vestă neagră, cravată neagră și pantaloni negri. De asemenea, Costas a purtat și ochelari de soare.

Geanina și Costas, relație plină de suișuri și coborâșuri

Au venit în Thailanda ca un cuplu și au jurat că nimic nu îi va face să își spună adio. Cu toate acestea, Geanina s-a îndrăgostit de ispita Andi, iar Costas s-a îndrăgostit de ispita Nicoleta Dragne, alături de care și-a asumat relația, la Purimuntra. La bonfire-ul final, cei doi au declarat că pleacă separat, însă ulterior, toată lumea a văzut că nu s-au despărțit. Și cum știm că cel mai mare vis al Geaninei înainte de plecarea în Thailanda era acela de a fi cerută de soție de Costas, se pare că totul s-a întâmplat în viața lor exact așa cum și-a dorit fosta concurentă!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro