Insula Iubirii. Ce concurenţi au rămas împreună, după participarea la cel de-al cincilea sezon. VIDEO

Insula Iubirii. Ce concurenţi au rămas împreună, după participarea la cel de-al cincilea sezon. VIDEO © spynews.ro

Difuzarea celui de-al cincilea sezonul al emisiunii "Insula Iubirii" a luat sfârşit la mijlocul lunii septembrie. După o experienţă inedită, cuplurile Diana şi Aurel, Gia şi Bogdan, Geanina şi Costas, Denisa şi Adrian, dar şi Teodora şi Eusebiu au luat deciziile care, fie le-a schimbat destinul în bine, fie... în rău. Numai timpul ne poate spune! 

Testul "Insula Iubirii" le-a adus, în acest sezon, atât celor cinci cupluri alese, cât şi telespectatorilor, adevărul. Emisiunea a scos la iveală adevăratul caracter al fiecărui concurent, adevăratele intenţii ale tuturor şi adevărul despre trecutul relaţiilor dintre aceştia.

Ce s-a întâmplat cu Diana şi Aurel, Gia şi Bogdan, Geanina şi Costas, Denisa şi Adrian, dar şi Teodora şi Eusebiu, după 1 an jumătate de la filmări? Vă spunem imediat!

Diana şi Aurel. Ambii, foşti concurenţi ai sezonului 3, s-au întors în Thailanda împreună, ceea ce, i-a şocat pe telespectatori. Însă, de această dată, deşi nu au apucat să răspundă la faimoasa întrebare "Plecaţi împreună sau separat?", timpul ne arată că relaţia dintre ei s-a sfârşit, de altfel, cum au hotărât separat pe Insulă. Diana Constantin lucrează la propria persoană şi ne arată, prin postările de pe reţelele de socializare, că se bucură din plin de viaţa ei. 

Cât despre Aurel, concurentul a declarat în urmă cu puţin timp în exclusivitate pentru Spynews.ro că, deşi începuse o relaţie cu o domnişoară, i-au mai fugit ochii şi la alta! Semn că, timpurile sunt noi, dar obiceiule... vechi. 

Gia şi Bogdan. La un an şi jumătate după filmări, în prezent, Gia şi Bogdan au anunţat că nu mai sunt împreună. Fosta concurentă a specificat că a luat decizia la finalul experienţei, dar nu din cauza a ceea ce s-a întâmplat în Thailanda, ci pentru că relaţia, pur şi simplu, nu mergea. La aceeaşi întrebare însă, Bogdan a prezentat o altă variantă a lucrurilor: că s-au despărţit la o lună de la întoarcerea în România. 

Geanina şi Costas. Cât despre cuplul Geanina - Costas, cei doi au rămas împreună! În filmuleţul final al fiecăruia, cel de acasă, după experienţă, Costas a acaparat camera de filmat. Pentru trei secunde a apărut şi Geanina în cadru, cu zâmbetul pe buze. Aşa, cei doi au anunţat că formează în continuare, un cuplu. Mai mult, pe reţelele de socializare s-a lansat ipoteza conform căreia Geanina ar fi însărcinată. Însă, informaţia nu a fost confirmată de cei doi. 

Denisa şi Adrian. În ciuda celor întâmplate pe Insula Iubirii, Denisa a transmis că "dragostea învinge" şi că ea şi Adrian şi-au acordat o nouă şansă. După întoarcerea în România, cu paşi mici, dar mulţi, cei doi s-au apropiat din nou şi iată că, susţine Denisa, un an şi jumătate mai târziu, încă trăiesc o poveste de dragoste. Adrian nu a putut fi contactat pentru filmuleţul final, pentru că, spune Denisa, se află în străinătate, unde munceşte. De altfel, Adrian nu este prezent nici pe site-urile de socializare. 

Teodora şi Eusebiu. Ce s-a întâmplat cu Teodora şi Eusebiu după un an şi jumătate? Imediat după Insulă, cei doi s-au despărţit, iar acum nici măcar nu-şi mai vorbesc. Însă, conform celor pretinse de ei, Insula Iubirii le-a adus multe schimbări în bine. Teodora a recunoscut că se află în plin proces de transformare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro