Insula Iubirii. Momentul adevărului între Costas și Geanina: Nu mai simt nimic pentru ea! VIDEO

+3 click pentru
galerie

Insula Iubirii. Momentul adevărului între Costas și Geanina: Nu mai simt nimic pentru ea! VIDEO © captură video

Au venit la Insula Iubirii pretinzând că de aproape doi ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi că îşi doresc un viitor împreună. Lucrurile însă, au luat o întorsătură neaşteptată. S-au îndrăgostit de ispite şi au ajuns la aceeaşi concluzie. 

În Thailanda, Geanina a hotărât să se pună cu burta pe carte şi să dea Bacalaureatul! Însă, până atunci, mai e timp de distracţie şi, cel mai important, situaţia amoroasă trebuie rezolvată.

Înainte de ceremonia focului, fermă şi sigură pe ea, Geanina a pretins că este pregătită să-i ţină piept lui Costas, precizând că o să aibă propriul punct de vedere şi nu o să se mai lase manipulată. S-a schimbat într-adevăr concurenta cât timp a petrecut pe Insula Iubirii?

"Am venit împreună, dar plecăm separat. Mi-e teamă de cum o să reacţioneze el. O să înceapă să jignească, cred. Mă dă dracului în fiecare zi. Îmi zice, cârpă, zdreanţă... Aici a fost bărbatul perfect. Acasă o să-l vadă Nicoleta, dacă a rămas cu el. Lui nu i-a păsat de relaţia asta. Eram în maşină la el şi am văzut o pereche de chiloţi la uşa din spate. M-a întrebat: "Păi nu sunt ai tăi? Jur că nu ştiu ai cui sunt". Dacă stau să mă gândesc... cel puţin 4-5 momente de acest fel au fost.", a povestit Geanina la bonfire. 

"Nu există variantă pentru mine. Nimic! Zero! Nu mai simt nimic pentru ea. A căzut în ispită pentru că am simţit. Nu am de ce să-mi cer scuze pentru asta.", a spus Costas, înainte de ceremonia focului. 

Costas a apărut la ceremonia focului cu un buchet de flori pentru Geanina, precizând faptul că încă este un bărbat cu bun simţ şi că are coloană vertebrală, deşi l-au durut vorbele concurentei. 

La ce concluzie au ajuns Geanina şi Costas şi cum pleacă din Thailanda, respectiv împreună sau separat, telespectatorii vor afla în ultimul episod al sezonului 5, duminică, pe 8 septembrie. 

Schimbare radicală pentru Geanina de la "Insula Iubirii"

În pozele recente apărute în mediul online, Geanina pare cu totul şi cu totul o altă femeie, o adevărată bombă sexy, semn că îi merge bine după încheierea filmărilor şi că lucruri importante s-au produs în viaţa sa. Cu toate acestea, reacţiile internauţilor, privind schimbările, nu sunt chiar cele mai pozitive, fanii taxând-o dur: "Ori e photoshop, ori nu e ea", "Majoritatea cocurentelor s-au operat după emisiune...", "Doamne ce urâtă e", "Buze îi mai lipseau...în rest, le are pe toate", sunt doar câteva din comentarii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro