Insula Iubirii. Eusebiu, reacție acidă după ce Teodora și-a tăiat brățara de cuplu: „M-ai văzut că sunt slab, nu?” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Insula Iubirii. Eusebiu, reacție acidă după ce Teodora și-a tăiat brățara de cuplu: „M-ai văzut că sunt slab, nu?” VIDEO © captură video

Eusebiu și Teodora au venit pe „Insula Iubirii” formând cel mai matur cuplu, însă lucrurile descoperite atât la Purimuntra, cât și la Minitel le-au oferit celor doi o altă perspectivă de viață. 

După ce a interacționat cu ispita Mircea, Teodora și-a dat seama că merită mai mult de la viață decât un bărbat ca Eusebiu pe care se luptă cu toate forțele să-l îndrume și să-l facă un om mai bun și mai responsabil, iar Eusebiu a descoperit la Purimuntra că Teodora este femeia alături de care vrea să trăiască toată viața.

Chemat de Radu Vâlcal la bonfire, Eusebiu a fost sigur pe sentimentele lui și i-a mărturisit lui Radu Vâlcan faptul că și-a dat seama că Teodora este femeia alături de care vrea să trăiască toată viața, însă totul i-a fost dat peste cap în momentul în care a văzut că femeia de la Minitel și-a tăiat brățara de cuplu și și-a schimbat radical starea, invocând din nou scuze cu privire la comportamentul acesteia. 

„Am găsit răspunsul...Noi ne-am ales amândoi, eu am ales-o pe ea, ea m-a ales pe mine, eu de la început am fost așa, asta nu înțeleg eu. Acum am conștientizat. Am înțeles...Nu m-a văzut de la început? M-ai văzut că sunt slab, nu? De ce a venit atunci, ca să-mi spună că sunt slab?” a spus Eusebiu, vizibil iritat de gestul Teodorei de a-și tăia brățara. 

Eusebiu, parcurs bizar la Purimuntra

Săptămâna trecută, Eusebiu a făcut câteva declarații șocante. La testimoniale, concurentul a mărturisit că a apelat la serviciile prostituatelor pentru a-și îndeplini o fantezie sexuală pe care Teodora nu o accepta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro