FOTO & VIDEO / Cântăreață de la noi, terorizată de soț. După ce a fost umilită, violată și batjocorită, bărbatul a intrat peste ea și i-a spart casa. Ce a urmat este șocant

+4 click pentru
galerie

Nicoleta Cojocaru © captura youtube

Nicoleta Cojocaru trăiește o poveste de groază de câțiva ani. Înterpreta de muzică populară este terorizată de fostul soț. Miercuri, artista s-a trezit cu casa spartă. A declarat în exclusivitate pentru Antena Stars, în cadrul jurnalului "Star News", că de când i-a expirat ordinul de restricție trece prin momente terifiante.

"Ieri a venit pur și simplu și mi-a spart casa pentru că nu am vrut să îi dau mașina și aparatura pe care eu o folosesc la concerte, lucruri care nu îi aparțin pentru ca el nu a contribuit cu niciun ban.(...) Ordinul de restricție l-am avut între 8 martie și 8 iunie, si de când s-a terminat nu îmi mai dă pace.(...) Îl influențează pe copil spunându-i că am amanți și că sunt o...(...) La fiul din cealaltă căsnicie mă duceam pe ascuns să-i fac de mâncare și când ajungeam acasă îmi făcea scandal. Nici cu părinții mei nu mă lăsa să mă văd", a declarat artista în emisiunea "Star News", prezentată de Ramonei Ilie.

Din păcate, în acest moment, Nicoleta Cojocaru nu poate face nimic. Momentan se chinuie să mai obțină un nou ordin de restricție și asteaptă finalizarea procesului de divorț.

CITEȘTE ȘI Șocant! Cântăreață de muzică populară, umilită, violată și batjocorită de soț! Se întâmplă chiar acum!

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro