Care au fost rezultatele necropsiei în cazul tinerei de 19 ani. Melania a murit după ce a băut un energizat

Care au fost rezultatele necropsiei în cazul tinerei de 19 ani. Melania a murit după ce a băut un energizat © facebook

Au venit și primele rezultate de la necropsia tinerei de 19 ani din Arges. Care a fost cauza care a dus la decesul Melaniei

Duminică, Melania Prunoiu și-a pierdut viața într-un mod subit, chiar după ce a consumat un energizant. Tinerei i s-a făcut brusc rău, iar apropiații au chemat imediat o ambulanță. În momentul în care cadrele medicale au ajuns la ea acasă, fata deja intrase în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să o resusciteze minute în șir, însă la spital și-a dat ultima suflare

Rezultatele necropsiei

După ce a fost efectuată necropsia tinerei, astăzi au venit și primele rezultate. Medicii legiști au constatat că moartea acesteia a survenit drept urmare unui atac vascular cerebral hemoragic acut.

Au fost ridicate și probe din țesuturi, iar în curând se va efectua și analiza de laborator

Ce spune primarul din Aninoasa despre cazul înfiorător

Primarul susţine că situaţia familiei era una delicată, astfel că doreşte să le ofere susţinere, deşi nu părea că o cunoaşte prea bine pe Melania.

"Nu stim exact ce s-a întâmplat acolo. Duminică, la noi în Aninoasa, a fost serbare dedicată femeilor. Am aflat seara când s-a terminat totul, că fetiță asta a murit. Nu am luat încă legatura cu familia ei, dar o sa mă implic, să îi ajut, ei au o situație mai delicată, părinții despărțiți, au o situație materială precară, o să îi ajut.", spune primarul Ştefan Benonie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro