Care este, de fapt, situația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp. Artistul dă cărțile pe față

+3 click pentru
galerie

Care este, de fapt, situația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp. Artistul dă cărțile pe față © arhiva

Relația dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua este sub semnul întrebări, după ce în ultimul timp cei doi nu au mai fost văzuți împreună. Mai mult, pe canalul său de YouTube, Culiță Sterp i-a pus pe gânduri pe fanii săi după o afirmație pe care a făcut-o.

Povestea dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp este pe departe una dintre cele mai controversate de la noi din țară. După Bianca Drăgușanu și Alex Bodi care sunt deja cunoscuți pentru certurile și împăcările repetate, iată că acum Carmen de la Sălciua și Culiță trec prin aceeași situație. 

După ce au divorțat nu și-au mai vorbit, în acest an au anunțat marea împăcare. De atunci s-a tot zvonit că cei doi s-ar mai fi despărțit din nou, iar în ultimul deja păreau a fi din nou împreună, după ce au postat o imagine din vacanță. Acum, însă, de ceva timp, Culiță Sterp nu s-a mai afișat cu artista, însă nici ea, semn că ceva se întâmplă în relația lor. Mai mult, Culiță Sterp i-a dat unfollow cântăreței pe contul său de Instagram, însă nu același lucru se întâmplă și din partea lui Carmen de la Sălciua, care a ales să-l urmărească în continuare. 

Pentru ca lucrurile au început deja să fie observate și de fani, Culiță Sterp le-a adresat acestora o provocare la piesa pe care tocmai a lansat-o, iar mesajul lui face referire la cea care până acum îi era iubită. Cântărețul a mărturisit că le va spune admiratorilor dacă mai este sau nu împreună cu Carmen de la Sălciua, dar doar după ce va strânge un număr de comentarii la piesa lui,  iar acest lucru ne face să ne punem un semn de întrebare. Să fie oara vorba despre o despărțire, mai ales că frumoasa cântăreță nu a mai vorbit în ultima vreme despre Culiță și mai mult, a decis să se mute într-o altă locuință. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro