FOTO / Carmen de la Sălciua, complet nemachiată. Cum arată, de fapt, iubita lui Culiță Sterp

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, complet nemachiată. Cum arată, de fapt, iubita lui Culiță Sterp © arhiva

Carmen de la Sălciua a decis că este momentul să le arăte admiratorilor cum este ea, de fapt. Într-un filmuleț postat pe contul său de socializare vedeta apare complet nemachiată și doar un filtru este aplicat peste imagine. 

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Cântăreața are anual zeci de evenimente unde trebuie să se prezintă și să își încânte publicul, dar bineînteles trebuie să arăte și bine pentru admiratorii săi, însă puțini știu cum este ea, de fapt, atunci când nu are vreun concert. 

Artista de muzică de petrecere le-a vorbit fanilor pe InstaStory și probabil, neavând niciun concert artista a hotărât să nu se mai machieze și să se prezinte în fața prietenilor virtuali cu adevărata sa fața. Fără strop de machiaj, ci doar cu un filtru de pe Instagram, artista a apărut așa cum o vede doar Culiță și apropiații. 

Diferențele nu sunt uriașe însă, într-adevăr, machiajul ajută foarte mult atunci când vine vorba despre o prezență ca la carte.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au parte de o relație controversată. După ce au ales acum ceva timp să divorțeze, acum cei doi sunt din nou împreună, iar relația dintre ei merge din ce în ce mai bine și poate chiar vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă pentru a doua oară. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro