Carmen de la Sălciua, mesaj subtil pentru Culiță Sterp. ”Tu reprezinți deja perfecțiunea”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, mesaj subtil pentru Culiță Sterp. ”Tu reprezinți deja perfecțiunea” © arhiva

Soarele a răsărit din nou pe strada lui Carmen de la Sălciua și a lui Culiță Sterp. După ce aceștia s-au împăcat, celebra cântăreață a dorit să transmită un mesaj subtil referitor la iubitul său. 

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Culiță Sterp. Aceștia au divorțat în urmă cu ceva timp, dar se pare că destinul îi vrea tot împreună. 

După ce s-au afișat braț la braț la nunta surorii cântărețului, cei doi au mai postat fotografii pe contul de socializare care arată clar că povestea dintre ei a revenit și sunt mai fericiți ca niciodată. 

În urmă cu puțin timp, artiștii și-au făcut declarații de dragoste în mod public pe conturile lor de Instagram.

”Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele...cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii! Ceva...mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!", scria Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram.

Acum, Carmen de la Sălciua a ales să publice pe pagina ei de socializare un mesaj care parcă face referire la Culiță Sterp. 

”Nu trebuie sa fii perfect ca să fii plăcut. În ochii cui trebuie tu reprezinți deja perfecțiunea!”, a scris cântăreața în dreptul unei imagini cu ea. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro