Câte milioane le intră în conturi lui Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp, după marea împăcare. Au concerte pe bandă rulantă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Câte milioane le intră în conturi lui Carmen de la Sălciua şi Culţă Sterp, după marea împăcare. Au concerte pe bandă rulantă / VIDEO © Instagram

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat de curând,  şi nu au stat degeaba ci au început să facă milioane în concerte. Mai mulţi fani au filmat imagini cu cei doi în timp ce au făcut câteva mii de euro în câteva minute.

Da, sunt chiar ei, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp. De când s-au împăcat cei doi şi-au reluat activităţile cotidiene şi au început să facă bani cu duiumul. Bine, nu este de neglijat faptul că

Titanii trendingului concertau împreună şi cât au fost separaţi, însă acum, de când formează din nou un cuplu şi în viaţa reală,nu doar pe scenă, cei doi sunt de neoprit şi atrag milioanele ca un magnet. 

Fac sute de euro pe minut

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au parte de cea mai bună şi încărcată perioadă din cariera lor. Artiştii sunt chemaţi să cânte în toată lumea, iar pe lângă onorariile consistente pe care le primesc, aceştia fac mii de euro numai din dedicaţii. 

Ce să mai, este clar că lui Carmen de la Sălciua şi lui Culiţă Sterp le merge bine pe toate planurile, atât în carieră, cât şi în iubire.

Cei doi s-au împăcat recent după o despărţire de câteva luni, şi au sărbătorit marea împăcare în Elveţia, la ski, acolo unde au avut parte de momente romantice în doi, şi şi-au încărcat bateriile pentru perioada ce urmează.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro