Care este prima mașină pe care a condus-o Dorian Popa. În momentul de față nu costă mai mult de 800 de lei!

+3 click pentru
galerie

Care este prima mașină pe care a condus-o Dorian Popa. În momentul de față nu costă mai mult de 800 de lei! © Instagram.com

Dorian Popa, unul dintre cei mai amuzanți bărbați din showbiz și nu o singură dată ne-a demonstrat că este pus mereu pe șotii! Și, pentru că fanii lui cu siguranță se întreabă care este prima mașină pe care a condus-o, Dorian Popa nu are probleme atunci când vine vorba de asumare și, mai în glumă, mai în serios, le mărturisește senin, ori de câte ori are ocazia, că nu s-a născut în puf. 

Matiz, prima mașină condusă de Dorian Popa

Dorian Popa are acum tot ce și-ar putea dori un bărbat: o carieră frumoasă, bani mulți încât își poate permite orice aroganță, o iubită frumoasă și care îl respectă enorm, dar și o viață de vis. Cu toate acestea, la vârsta majoratului, Dorian Popa nu era la fel de norocos din punct de vedere financiar dar își aduce aminte cu bucurie de acele momente în care era mai puțin bogat.

Acum ceva timp, Dorian Popa a făcut un vlog în care le-a mărturisit fanilor săi care a fost prima mașină pe care a condus-o la vțrsta de 18 ani. Artistul a mers acasă, în Constanța, orașul său natal și nu a fost deloc surprins de faptul că a găsit mașina plină de rugină. 

Ce Porsche, ce Bentley...nu, dom`ne, Matiz! Da, ați auzit bine! Prima mașină pe care a condus-o Dorian Popa este un Matiz alb, ruginit și deloc cochet și „tunat”, așa cum este BMW-ul pe care îl conduce, în prezent, Dorian Popa. 

Artistul chiar a făcut un vlog în care s-a plimbat cu prima lui mașină și le-a mărturisit fanilor săi că l-a cuprins nostalgia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro