Carmen Brumă, adevărul despre cumplitul episod de la evenimentul monden: „S-a întâmplat în timp ce dădeam un interviu”

+3 click pentru
galerie

Carmen Brumă, adevărul despre cumplitul episod de la evenimentul monden: „S-a întâmplat în timp ce dădeam un interviu” © Instagram.com

Carmen Brumă a făcut senzație la un eveniment cu ștaif din Capitală, însă atenția a fost îndreptată către un lucru mai puțin plăcut pentru vedetă, căci aceasta a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță, după ce s-a spus că ar fi leșinat. 

La un eveniment cu ștaif din Capitală, Carmen Brumă a avut o apariție de senzație, dar un eveniment mai puțin plăcut a umbrit distracția vedetelor. Despre Carmen Brumă s-a spus că ar fi leșinat, iar la fața locului s-a deplasat imediat o ambulanță, pentru a-i acorda vedetei îngrijiri de specialitate. 

Cu toate acestea, Carmen Brumă susține că adevărul nu este atât de întunecat cum l-au prezentat unele persoane. În exclusivitate pentru Antena Stars, Carmen a făcut primele declarații și susține că s-a cam exagerat cu incidentul neplăcut care o vizează. 

„A chemat cineva ambulanţa, am avut o uşoară stare de ameţeală, nu am fost la niciun spital, am fost la mine acasă. Pe fondul unei oboseli, m-am simţit uşor ameţită. Lucrul acesta a fost remarcat pentru s-a întâmplat în timp ce dădeam un interviu, în direct. Toată lumea a exagerat” a spus Carmen Brumă, în exclusivitate pentru Antena Stars. 

Vedeta a ținut să menționeze că se simte bine și medicii au lăsat-o să plece acasă pentru că nu a fost vorba de nimic grav. 

„A chemat cineva ambulanţa, nu ştiu cine. Eu m-am dus, m-au verificat şi mi-au spus că e totul în regulă. Dacă nu era totul în regulă, nu mă lăsa ambulanţa să plec de nebună acasă. E totul în regulă. Nu m-am dus de una singură la niciun spital” a mai spus Carmen Brumă, pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro