Carmen Brumă a făcut furori la un eveniment, înainte să leşine. Vedeta şi-a lăsat posteriorul la vedere în cea mai sexy ţinută

+3 click pentru
galerie

Carmen Brumă a făcut furori la un eveniment, înainte să leşine. Vedeta şi-a lăsat posteriorul la vedere în cea mai sexy ţinută © Sursă Instagram

Carmen Brumă este una dintre cele mai frumoase femei din ţara noastră. Respectând un stil de viaţă sănătos, a ajuns la un corp superb, demn de invidiat. În această seară, vedeta a participat la un eveniment monden la care a atras toate privirile. A purtat o ţinută extraordinar de sexy, prin care îşi etala o bună parte din posterior. Rochia nu a fost aleasă la întâmplare, ci a avut o semnificaţie deosebită!

Carmen Brumă are toate motivele să fie o femeie împlinită. Cu o carieră de succes şi un corp care înnebuneşte orice bărbat, vedeta trăieşte o viaţă de vis şi se bucură din plin de ea. Este o apariţie la fiecare eveniment, la fel cum a fost şi în seara aceasta. Carmen s-a remarcat printr-o rochie superbă neagră, lungă, ce se mulează perfect pe corpul ei. Pe deasupra, ţinuta are un decolteu generos la spate, care dezvăluie o parte din posterior. Acest detaliu a încis mintea oricărei prezenţe masculine.

Rochia pe care frumoasa Carmen Brumă a ales să o poarte în această seara a fost una la care a visat de mult timp. Aceasta are o semnificaţie deosebită. A fost purtată în anul 1972 de celebra actriţă Mireille Darc,  în filmul “Marele blond cu un pantof negru”. Şi la acea vreme, rochia a făcut furori. 

Carmen Brumă a leşinat la evenimentul monden

Din păcate însă, chiar dacă seara se anunţa una specială, Carmen Brumă a trecut prin clipe nefericite. Vedeta a leşinat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei pentru a fi transportată la spital. Fanii pot sta liniştiţi, deoarece în urma controlului la care a fost supusă, medicii au anunţat că vedeta se simte bine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro