Carmen Brumă, replică după ce şi-a fotografiat posteriorul: "Văd atât de multă lume preocupată de fundul meu"

+4 click pentru
galerie

Carmen Brumă, replică după ce şi-a fotografiat posteriorul: "Văd atât de multă lume preocupată de fundul meu" © Instagram

Prin fiecare apariţie, Carmen Brumă face furori cu silueta sa de invidiat. De curând, vedeta le-a oferit fanilor câteva fotografii de senzaţie, în care îşi etala posteriorul. Reacţia internauţilor nu s-a lăsat aşteptată, însă nici replica soţiei lui Mircea Badea nu a întârziat să apară, având un mesaj direct pentru aceştia.

Carmen Brumă a ajuns în atenţia internauţilor după ce a făcut publice mai multe fotografii cu ea, unele extrem de sexy, formele sale fiind la vedere. Fără să ţină cont de temperaturile scăzute, vedeta a ieşit afară într-o ţinută... nonconformistă. Îmbrăcată doar într-un body negru, căruia i-a asortat o căciulă şi nişte mănuşi la modă, soţia lui Mircea Badea a sfidat iarna şi a mers prin zăpadă. Ba mai mult, s-a aşezat la un moment dat pe banca pe care ninsese, fără nicio problemă.

Aşa cum probabil vă aşteptaţi, silueta perfectă a vedetei a strâns atât cuvinte de laudă, cât şi diverse controverse. Acestea au ajuns la urechile lui Carmen Brumă, drept pentru care le-a oferit imediat o replică, prin care le-a demonstrat că este o femeie conştientă de atuurile sale şi în acelaşi timp lipsită de inhibiţii.

"Acum că văd atât de multă lume preocupată de fundul meu, mă duc să-l mişc puţin , dar mă întorc 😉 în forţă 😘! PS. "Dezbaterile" provocate de postarea anterioară mă determină să vreau să-l postez din nou ...şi din alt unghi 😜", a scris Carmen Brumă pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii în care aleargă, semn că nu glumeşte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro