FOTO / Carmen Brumă, ipostază provocatoare în toiul iernii. A îndurat gradele cu minus pentru a-și arăta posteriorul sexy

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen Brumă, ipostază provocatoare în toiul iernii. A îndurat gradele cu minus pentru a-și arăta posteriorul sexy © arhiva

Carmen Brumă reușește de fiecare dată să-i dea gata pe admiratorii ei cu fotografii incendiare prin care își arată silueta pentru care muncește din greu în sala de fitness. Soția lui Mircea Badea a publicat o imagine pe pagina ei de instagram care a strânit imediat reacția fanilor. 

Carmen Brumă este cunoscută pentru silueta de invidiat, dar și pentru aparițiile sexy de fiecare dată. Pentru ea vârsta este doar un număr, iar asta se poate observa foarte bine din fotografiile pe care le postează des pe conturile sale de socializare. 

Soția lui Mircea Badea a publicat astăzi o imagine ce a strânit imediat reacția fanilor. Aceasta și-a afișat posteriorul sexy, îmbracată într-un body negru, dar care a ajutat-o foarte mult să arate ce și-a dorit. Ei bine, Carmen Brumă a îndurat mult frig pentru ca fotografia incendiară să iasă, pentru că este făcută în toiul ierni alături de multă zăpadă. 

”Am zis că nu mă ridic de pe bancă pâna când se topește zapada. dar m-am razgândit”, a fost mesajul care a însoțit imaginea spectaculoasă pentru toți bărbații care o urmăresc în mediul online.

Totuși, mulți dintre urmăritori au criticat-o dur pe divă după imaginea publicată, iar comentariile acestora nu au încetat să apară. Carmen Brumă este obișnuită cu aceste comentarii și de fiecare dată reușește parcă să le facă în ambiție acestora. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro