Carmen Brumă, victima hackerilor! "A fost una dintre greşelile mele"

+3 click pentru
galerie

Carmen Brumă © Instagram

Carmen Brumă a trecut printre clipe de panică deoarece contul personal de pe o reţea de socializare i-a fost furat de câţiva hackeri turci. Prezentă în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Carmen a vorbit deschis despre acest incident

Carmen consideră că şi ea avut o parte de vină în acest incident. "Nu mi l-am asigurat aşa cum ar fi trebuit şi asta a fost una dintre greşelile mele. M-am trezit într-o zi că nu mai aveam Instagram. Am contactat pe toată lumea, imediat. Am apelat la o firmă serioasă care se ocupa cu securizarea de date şi în mai puţin de 24 de ore, am avut contul înapoi.", a mărturisit Carmen Brumă.

Se pare că hackerii erau de origine turcă, potrivit mesajelor pe care le-au pus după ce i-au furat contul şi i-au şters toate postările din ultimul an. Carmen a spus că hackerii urmau să ceară răscumpărare sau să-l vândă unor firme de publicitate din străinătate. "Este un adevărat fenomen. Se fură conturi de Instagram într-o veselie. N-au apucat să-mi trimită cererea de răscumpărare.", a continuat Carmen Brumă. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro