Carmen de la Sălciua, apel disperat pe internet. Artista are mare nevoie de ajutorul fanilor

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, apel disperat pe internet. Artista are mare nevoie de ajutorul fanilor © Instagram

Carmen de la Sălciua a făcut un apel la fanii săi de pe rețelele sociale pentru a ajuta câteva familii din județul Vrancea, oameni care locuiesc într-o sărăcie lucie.

Carmen de la Sălciua este un om cu suflet mare şi a dovedit asta nu de puţine ori. Aşa se întâmplă şi acum, când artista a postat un mesaj înduioşător pe reţelele sociale. Carmen de la Sălciua a ţinut să le vine în ajutor mai multor familii nevoiaşe. Pentru că vine iarna şi se apropie şi Sărbătorile, Carmen de la Sălciua vrea ca toată lumea să simtă bucurie.

De asemenea, pentru că ştie că de fiecare dată fanii i-au sărit în ajutor, Carmen de la Sălciua a ţinut să-i roage şi de această dată să îi fie alături. În plus, pentru ca fanii să vadă că lucrurile sunt cât se poate de serioase, artista a postat şi mai multe fotografii cu oamenii nevoiaşi. Aceştia sunt din Vrancea şi au mare nevoie de ajutor.

”Au nevoie de noi! Fii și tu Moș Crăciun! Câteva familii din județul Vrancea vor întâmpina Sărbătorile de Iarna, în frig, întuneric și fără nimic pe masă. Copii și bătrâni deopotrivă au nevoie de ajutorul nostru. Am auzit strigătul lor mut de ajutor. De ce mut? Pentru că ei nu au cui să spună că le greu, însă poți vedea în ochii lor deznădejdea, disperarea și neputința, sunt cei pe care nu îi vede nimeni și nu îi aude nimeni", este mesajul transmis de Carmen de la Sălciua.

Astfel, Carmen de la Sălciua i-a rugat pe prietenii şi fanii săi care pot să ajute să nu stea pe gânduri. Aşadar, dacă vreţi să întindeţi o mână de ajutor puteţi să trimiteţi mesaje artistei pe pagina sa de Instagram, acolo unde, cel mai probabil, o să ofere mai multe informaţii în acest sens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Au nevoie de noi! Fii și tu Moș Crăciun 🎅 Câteva familii din Județul Vrancea vor întâmpina Sărbătorile de Iarna, în frig, întuneric și fără nimic pe masă. Copii și bătrâni deopotrivă au nevoie de ajutorul nostru. Heynews.ro a auzit strigătul lor mut de ajutor. De ce mut? Pentru că ei nu au cui să spună că le greu, însă poți vedea în ochii lor deznădejdea, disperarea și neputința, sunt cei pe care nu îi vede nimeni și nu îi aude nimeni, dar există, sunt acolo și își duc traiul de pe o zi pe alta. Fii și tu alături de ei. Donațiile pot fi sub orice formă, atât financiare cât și materiale, constând în haine, alimente, jucării, electrocasnice, produse de igienă etc. Orice lucru banal nouă, lor le poate fi folositor. Sperăm ca împreună să le facem acestor oameni Sărbătorile de Iarnă mai frumoase, să le aducem copiilor zâmbetul pe buze și o rază de speranță în sufletul celor mai în vârstă dintre ei! Se poate dona orice 🎁 Dacă doriți să fiți Moș Crăciun pentru o familie mai puțin norocoasă alăturăte campaniei noastre și donează! Donaţiile se strâng până în data de 23 decembrie. După această dată, bunurile vor fi sortate și puse în pachețele, iar pe 24 decembrie cadourile vor fi livrate la fiecare familie în parte. În momentul când vom duce donațiile vom filma și vom face poze pe care ulterior le vom posta pe rețelele de socializare! Cei care doresc să facă donații, pot să-l contacteze pe inițiatorul campaniei, Băltărețu Eugen pe Facebook: https://www.facebook.com/BaltaretuEugenNicolae sau pe Instagram: @baltaretueugen. Donează din suflet! Alege să ajuți! 🙏 P.s.: vă rog să dați share la postare! Multumim!

A post shared by Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua30) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro