FOTO/ Cât de bine arată Carmen de la Sălciua! Artista are un abdomen cu pătrăţele mai ceva ca adevăraţii sportivi

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Cât de bine arată Carmen de la Sălciua! Artista are un abdomen cu pătrăţele mai ceva ca adevăraţii sportivi © instagram

Carmen de la Sălciua trăieşte în cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. Artista s-a împăcat cu fostul ei soţ, iar relaţia celor doi pare să meargă din ce în ce mai bine. Cântăreața are mare grijă de aspectul ei, iar abdomentul acesteia a ajuns chiar să aibă multe pătrățele. 

Carmen de la Sălciua trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții. S-a împăcat cu fostul ei soț, iar acest lucru pare să fie de bun augur. Cântăreața își dedică mult timp aspectului fizic și chiar dacă niciodată nu a fost o femeie grasă, Carmen de la Sălciua a avut perioade când kilogramele în plus i-au adus probleme. Frumoasa artistă a decis că este timpul pentru o schimbare radicală, merge din ce în ce mai des la sală și a ajuns chiar să aibe pătrățele mai ceva ca sportivii adevărați. 

Și-a uimit fanii cu noua fotografie 

Carmen de la Sălciua a reușit astăzi să-și uimească fanii de pe Instagram cu cea mai recentă fotografie postată. Vedeta și-a pozat abdomentul plin de pătrățele, iar admiratorii acesteia au răsplătit-o cu peste 10.000 de aprecieri, dar și comentarii de bine. Unul dintre fani a întrebat-o pe artistă câte kilograme are, iar aceasta a venit imediat și cu răspunsul. Dacă în urmă cu ceva timp ezita să răspundă la această întrebare, acum artista a mărturisit că are 51 kg.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, mai îndrăgostiți ca niciodată

De când s-au împăcat, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi au anunțat marea împăcare chiar de ziua de naștere a lui Culiță Sterp, dar și prin intermediul celei mai noi melodii lansate de artist, în care Carmen apare în videoclip. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro