FOTO/ Cât de bine arată Carmen de la Sălciua! Artista are un abdomen cu pătrăţele mai ceva ca adevăraţii sportivi

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Cât de bine arată Carmen de la Sălciua! Artista are un abdomen cu pătrăţele mai ceva ca adevăraţii sportivi © instagram

Carmen de la Sălciua trăieşte în cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. Artista s-a împăcat cu fostul ei soţ, iar relaţia celor doi pare să meargă din ce în ce mai bine. Cântăreața are mare grijă de aspectul ei, iar abdomentul acesteia a ajuns chiar să aibă multe pătrățele. 

Carmen de la Sălciua trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții. S-a împăcat cu fostul ei soț, iar acest lucru pare să fie de bun augur. Cântăreața își dedică mult timp aspectului fizic și chiar dacă niciodată nu a fost o femeie grasă, Carmen de la Sălciua a avut perioade când kilogramele în plus i-au adus probleme. Frumoasa artistă a decis că este timpul pentru o schimbare radicală, merge din ce în ce mai des la sală și a ajuns chiar să aibe pătrățele mai ceva ca sportivii adevărați. 

Și-a uimit fanii cu noua fotografie 

Carmen de la Sălciua a reușit astăzi să-și uimească fanii de pe Instagram cu cea mai recentă fotografie postată. Vedeta și-a pozat abdomentul plin de pătrățele, iar admiratorii acesteia au răsplătit-o cu peste 10.000 de aprecieri, dar și comentarii de bine. Unul dintre fani a întrebat-o pe artistă câte kilograme are, iar aceasta a venit imediat și cu răspunsul. Dacă în urmă cu ceva timp ezita să răspundă la această întrebare, acum artista a mărturisit că are 51 kg.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, mai îndrăgostiți ca niciodată

De când s-au împăcat, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi au anunțat marea împăcare chiar de ziua de naștere a lui Culiță Sterp, dar și prin intermediul celei mai noi melodii lansate de artist, în care Carmen apare în videoclip. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest