Legătura neștiută dintre Nicolae Guță și Carmen de la Sălciua! Fanii au rămas surprinși

+3 click pentru
galerie

Legătura neștiută dintre Nicolae Guță și Carmen de la Sălciua! Fanii au rămas surprinși © arhiva

Dacă mulți o cunosc pe Carmen de la Sălciua de când aceasta a apărut la brațul lui Culiță Sterp, mulți sunt și cei care nu știu faptul că Carmen de la Sălciua a avut o legătură puternică cu Regele Manelelor, Nicolae Guță. 

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică de petrecere. Cântăreața a fost mereu în lumina reflectoarelor, mai ales după relația cu Culiță Sterp. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, s-au căsătărit, însă după ceva timp au divorțat. Acum se pare că soarele a revenit din nou pe strada celor doi, iar Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt din nou împreună.

Totuși, Carmen de la Sălciua a avut o legătură destul de puternică cu un nume mare din industria muzicală. Este vorba despre Nicolae Guță. Cei doi au colaborat pentru o piesă în anul 2015, iar în acel moment Carmen nu era atât de cunoscută ca și astăzi. Cântăreața era un personaj apreciat și iubit doar în zona Ardealului, iar apariția alături de Regele Manelelor a ajutat-o pe această să se expună în fața camerelor de filmat.

Între timp, Carmen de la Sălciua s-a ales cu o nouă înfățișare

În videoclipul cu Nicolae Guță, Carmen de la Sălciua arăta mult mai diferit față de cum o știe lumea în prezent. De-a lungul timpului cântăreața a trecut prin câteva intervenții estetice care au ajutat-o să-și îmbunătățească imaginea. A apelat la rinoplastie și s-a ales cu un nas mult mai mic, dar și-a injectat și buzele cu acid hialuronic pentru a le avea mai voluminoase și mai pline

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro