Ce operații estetice are Carmen de la Sălciua. Artista s-a transformat în timp într-o bombă sexy!

+7 click pentru
galerie

Ce operații estetice are Carmen de la Sălciua. Artista s-a transformat în timp într-o bombă sexy! © Instagram.com

La 20 de ani, Carmen de la Sălciua nu arăta deloc așa cum arată acum. În ultimul timp, vedeta a investit foarte mult în aspectul său fizic și a ajuns să arate ca o bombă sexy! A folosit un regim alimentar sănătos, mult sport, dar a trecut și prin cabinetul medicului estetician. 

Carmen de la Sălciua este considerată a fi una dintre cele mai sexy artiste de la noi, dar lucrurile nu au stat tot timpul așa. În trecut, Carmen nu arăta așa cum arată acum și, cu toate că nu a fost niciodată o femeie urâtă, cântăreața a umblat mult la imaginea ei și a îmbunătățit fiecare aspect care nu o mulțumea.

Ce operații estetice are Carmen de la Sălciua

Anii au trecut, iar Carmen de la Sălciua a apelat de câteva ori la estetician. Din dorința de a arăta așa cum vrea ea, artista a trecut prin câteva intervenții estetice, care i-au îmbunătățit imaginea. Carmen de la Sălciua a suferit o rinoplastie, pentru că avea probleme și a fost necesar să se opereze, așa că s-a ales cu un nas mult mai mic și mai drăgut decât cel pe care îl avea înainte de operație. 

De asemenea, Carmen de la Sălciua și-a injectat și își injectează constant buzele cu acid hialuronic, pentru a le avea mai voluminoase și mai pline. Totodată, pomeții artistei par un pic mai pronunțați, dar aceasta nu a făcut nicio declarație despre acest lucru. Mai mult, Carmen de la Sălciua a reușit să dea și câteva kilograme bune jos, ceea ce îi permite acum să arate impecabil în orice ținută. 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat

După o lungă perioadă în care Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au stat despărțiți, cei doi s-au împăcat, oficial, chiar de ziua de naștere a artistului și au dovedit că iubirea adevărată este tot ce contează și că ea învinge mereu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest