Mama lui Culiță Sterp, primele declarații după împăcarea artistului cu Carmen de la Sălciua: „Eu i-am spus, el a greșit”

+3 click pentru
galerie

Mama lui Culiță Sterp, primele declarații după împăcarea artistului cu Carmen de la Sălciua: „Eu i-am spus, el a greșit” © arhivă

După ce s-a spus că artista Carmen de la Sălciua a fost tratată urât de către familia lui Culiță Sterp, la nunta surorii artistului, mama acestuia a făcut și primele declarații în acest sens. 

Mama lui Culiță Sterp a făcut lumină! După ce s-a spus că artista Carmen de la Sălciua a fost tratată foarte urât la nunta uneia dintre surorile lui Culiță, cu indiferență, aceasta a spus ce a simțit, de fapt, pentru artistă. Mama lui Culiță Sterp a mărturisit pentru un post de televiziune că a iubit-o tot timpul pe Carmen la fel de mult ca pe fiicele sale și că acum speră ca împăcarea celor doi să țină pentru totdeauna.

Mai mult, mama lui Culiță a mărturisit că acesta a fost cel care a greșit și că ea personal l-a sfătuit să-I ceară iertare lui Dumnezeu, căci el este cel vinovat. Bomba abia acum vine! Mama lui Culiță Sterp i-a dat de gol pe cei doi și a povestit că au în plan să facă un copil și că își dorește foarte mult să devină bunică. 

„Am iubit-o foarte mult pe Carmen, dintotdeauna, am iubit-o din tot sufletul, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit, moartea să-i depsartă! 
Eu i-am spus, el a greșit. E copilul meu și nu vreau să-l ridic în slăvi. I-am zis să ceară iertare lui Dumnezeu. Ei așa au zis (că fac un copil, n.r.)”
a spus mama lui Culiță Sterp, la un post de televiziune. 

Culiță Sterp, sfaturi pentru sora măritată

Pentru că a învățat din propriile sale greșeli, Culiță Sterp a spus că o sfătuiește pe sora lui, Ileana, să fie mereu sinceră față de soțul ei și să nu piardă timpul cu greșeli, așa cum s-a întâmplat în căsnicia lui și a lui Carmen de la Sălciua. 

„Mă bucur că mi-a plecat sora de acasă, că a plecat cu un băiat bun. Sumtem aproape unii de alții. Să fie sinceri unii cu alții, să nu se mintă. Pierzi niște ani din viață pe care nu-i mai poți recupera, ani în care puteai să faci ceva frumos” a spus Culiță Sterp, pentru un post de televiziune. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest