Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față! Ce a făcut artista, după ce s-a spus că a fost umilită de familia lui Culiță Sterp

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față! Ce a făcut artista, după ce s-a spus că a fost umilită de familia lui Culiță Sterp © Instagram.com

S-au împăcat și și-au asumat acest lucru, dar au apărut tot felul de informații cu privire la decizia lor. După ce s-a spus că a fost umilită de familia lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față și a făcut un gest care nu mai lasă loc de alte interpretări. 

În acest weekend, una dintre surorile lui Culiță Sterp s-a cununat religios cu alesul inimii sale, deci a fost mare nuntă, cu fast, în familia artistului! De la fericitul eveniment nu a lipsit nici Carmen de la Sălciua, care a fost toată numai un zâmbet, la brațul bărbatului iubit! Cu toate acestea, după ce s-a spus că artista a fost tratată urât de familia lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față și a făcut un gest pe care toată lumea îl aștepta!

Carmen de la Sălciua, poză de album alături de familia lui Culiță Sterp

Pentru că oamenii au avut nevoie să afle dacă este sau nu adevărat faptul că artista Carmen de la Sălciua a fost umilită de familia lui Culiță Sterp chiar la nunta uneia dintre surorile cântărețului, Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față.

Pe contul ei de Instagram, artista a publicat o fotografie în care se află lângă familia fostului său soț și toată lumea pare extrem de fericită. Mai mult, cântăreața a postat și mesajul „familie”, cu care și-a făcut fanii să creadă că nu este nimic în neregulă în relația pe care o are cu mama, dar și cu surorile lui Culiță Sterp. 

Carmen de la Sălciua, primele declaraţii despre împăcarea cu Culiţă Sterp

Imediat după ce Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au asumat împăcarea, artista a oferit și primele declarații pentru Antena Stars, despre acest subiect. 

„Deocamdată am pus o poză. Recunosc, e totul mult mai bine între noi, am început să vorbim, dar încă nu am oficializat public, nu am făcut publică treaba asta. Probabil va veni şi timpul acela. Deocamdată doi oameni răniţi au nevoie să stea liniştiţi. Noi avem nevoie şi de nişte discuţii, de nişte momente ale noastre. Nu putem direct să venim în presă şi să oficializăm, mie nu-mi plac scandalurile. Ne-am întâlnit, am vorbit, am purtat discuţii. Fiecare are răni, fiecare şi eu am defecte şi el are defecte şi defectele acestea trebuie cumva să se transforme în calităţi. Noi am ales să discutăm despre o nouă şansă a noastră, pentru că până la urmă noi suntem căsătoriţi în faţa Dumnezeu, iar pentru mine chestia asta este foarte importantă”, a spus Carmen de la Sălciua, prin telefon, pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest