Carmen de la Sălciua, declaraţie de dragoste pentru Culiţă Sterp în văzul tuturor. "Te îndrăgosteşti de aceeaşi persoană"

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, declaraţie de dragoste pentru Culiţă Sterp în văzul tuturor. "Te îndrăgosteşti de aceeaşi persoană" © Instagram

Vestea că Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua s-au împăcat a bucurat pe toată lumea. Chiar dacă cei doi s-au despărţit cu scandal şi puţini mai credeau în şansele lor de revenire, ei bine, sentimentele au fost mai puternice, iar dragostea i-a unit.

Carmen de la Sălciua, declaraţie de dragoste pentru Culiţă Sterp

Şi pentru a dovedi că împăcarea cu fostul soţ este una cât se poate de reală şi din suflet, Carmen de la Sălciua a ţinut să-i facă acestuia o declaraţie de dragoste în mod public, pe reţelele sociale, pentru ca toată lumea să ştie cât de bine le este. În plus, Carmen de la Sălciua a postat şi mai multe imagini de la nunta lor, aducându-şi aminte cu drag de acea zi importantă pentru amândoi.

"O căsnicie reușită este aceea în care te îndrăgostești de mai multe ori, însă de aceeași persoană. Amintiri", a scris îndrăgita artistă pe Instagram, alături de mai multe imagini.

Şi pentru că lucrurile sunt cu adevărat serioase între ei, weekendul trecut, Carmen de la Sălciua l-a însoţit pe Culiţă Sterp la nunta surorii sale. Iniţial, în presă, au apărut informaţii potrivit cărora artista ar fi fost tratată urât de familia acestuia, însă se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa, iar mama lui Culiţă Sterp se bucură enorm de împăcarea celor doi. În plus, aceasta chiar a mărturisit că vinovat îl consideră pe fiul ei în tot scandalul cu Carmen de la Sălciua şi speră ca acum să fie împăcaţi pentru totdeauna.

„Am iubit-o foarte mult pe Carmen, dintotdeauna, am iubit-o din tot sufletul, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit, moartea să-i depsartă!  Eu i-am spus, el a greșit. E copilul meu și nu vreau să-l ridic în slăvi. I-am zis să ceară iertare lui Dumnezeu. Ei așa au zis (că fac un copil, n.r.)”, a spus mama lui Culiță Sterp, la un post de televiziune. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro