Împăcarea anului a stârnit o mulţime de controverse! Carmen de la Sălciua, mesaj după ce a publicat prima poză cu Culiţă: "Da, să faci sex..."

+3 click pentru
galerie

Împăcarea anului a stârnit o mulţime de controverse! Carmen de la Sălciua, mesaj după ce a publicat prima poză cu Culiţă: "Da, să faci sex..." © Facebook

Împăcarea anului din showbizul românesc a stârnit o mulţime de controverse, reacţii şi păreri! Da, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au anunţat oficial că formează din nou un cuplu, după aproximativ un an de când, din punct de vedere legal, au devenit doi oameni liberi. 

Imediat după ce Carmen şi Culiţă au anunţat că şi-au mai dat o şansă şi susţin că sunt foarte fericiţi, pe reţelele de socializare, pentru toţi fanii lor, a fost un motiv de bucurie, astfel că au apărut o mulţime de mesaje. Unul dintre ele, printre cele mai amuzante, a fost distribuit inclusiv de Carmen. 

"Da, să faci sex e mişto, da' aţi văzut împăcarea dintre Culiţă şi Carmen?", este mesajul apărut pe reţelele de socializare, distribuit ulterior chiar de Carmen de la Sălciua. 

Împăcarea se pare că nu a fost motiv de sărbătoare pentru toată lumea

Carmen de la Sălciua au mers împreună la nunta surorii artistului. Acolo însă, deşi el a fost tot timpul atent cu Carmen, familia acestuia a evitat-o. Potrivit informaţiilor apărute în presă, Carmen de la Sălciua a fost tratată destul de rece de către cei din familia fostului soţ.

"Noi am ales să discutăm despre o nouă şansă a noastră, pentru că până la urmă noi suntem căsătoriţi în faţa Dumnezeu, iar pentru mine chestia asta este foarte importantă”, a spus Carmen de la Sălciua recent pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest