Zi importantă în familia lui Culiță Sterp. O persoană dragă își sărbătorește ziua de naștere. Ce cadou impresionant i-a făcut artistul

+3 click pentru
galerie

Zi importantă în familia lui Culiță Sterp. O persoană dragă își sărbătorește ziua de naștere. Ce cadou impresionant i-a făcut artistul © instagram

Culiță Sterp are foarte multe motive de bucurie. După împăcarea cu Carmen de la Sălciua, cântărețul are parte în continuare de lucruri frumoase în viața sa. Fratele artistului își sărbătorește ziua de naștere. 

Culiță Sterp este cu siguranță un tânăr foarte fericit. Are o viață foarte activă, concerte peste concerte, iar mai nou s-a împăcat cu femeia pe care o iubește, Carmen de la Sălciua. Viața lui s-a schimbat la 360 de grade, iar mai nou, astăzi are un nou motiv de bucurie. Fratele său își sărbătorește ziua de nastere, iar artistul i-a făcut o urare emoționantă, dar și un cadou pe măsură: „La mulți ani dragostea mea, frățiorul meu scump și drag! Te iubesc mult! P.s. Cadoul ți l-am pus în cont 😂😘”, a scris Culiță în descrierea unei fotografii cu fratele său. Suntem siguri că darul făcut de Culiță pentru fratele său a fost destul de valoros, mai ales că artistul este foarte atașat de familia lui și ar face orice pentru aceștia.

Familia artistului este foarte numeroasă. In afară de fratele său, Iancu, sărbătoritul de astăzi, artistul mai are încă două surori. Duminică, una dintre ele s-a căsătorit. 

La nunta surorii lui Culiță Sterp a fost prezentă și Carmen de la Sălciua. Aceasta s-a făcut remarcată cu o rochie super sexy, iar faptul că aceasta a fost la nunta surorii artistului spune cam totul despre împăcarea celor doi. 

În urmă cu ceva timp, Carmen de la Sălciua confirma că discută cu Culiță Sterp pentru a-și da o nouă șansă: „ 

În urmă cu ceva vreme, Carmen de la Sălciua confirma că există discuții ca să dea o a doua șansă relației lor:

„Noi avem nevoie şi de nişte discuţii, de nişte momente ale noastre. Nu putem direct să venim în presă şi să oficializăm, mie nu-mi plac scandalurile. Ne-am întâlnit, am vorbit, am purtat discuţii. Fiecare are răni, fiecare şi eu am defecte şi el are defecte şi defectele acestea trebuie cumva să se transforme în calităţi. Noi am ales să discutăm despre o nouă şansă a noastră, pentru că până la urmă noi suntem căsătoriţi în faţa Dumnezeu, iar pentru mine chestia asta este foarte importantă”, a spus Carmen de la Sălciua.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro