Eveniment important în familia lui Culiţă Sterp. Mesaj emoţionant pentru sora sa: „Îți mai ducem dorul uneori”

+3 click pentru
galerie

Eveniment important în familia lui Culiţă Sterp. Mesaj emoţionant pentru sora sa: „îți mai ducem dorul uneori” © instagram

În familia lui Culiță Sterp se întâmplă în ultima perioadă numai lucruri frumoase. În urmă cu puțin timp, Culiță și Carmen de la Sălciua au confirmat relația, chiar la nunta surorii artistului la care a mers însoțit de frumoasa brunetă. Acum, cântărețul a făcut postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant pentru recenta mireasă. 

A răsărit soarele și pe strada lui Culiță Sterp. Acesta s-a cuplat din nou cu Carmen de la Sălciua, sora sa s-a căsătorit, fratele lui și-a sărbătorit ziua de naștere, iar mai nouă recenta mireasă își sărbătorește ziua de naștere. Cântărețul o ține tot în petreceri și în vești bune, iar asta cu siguranță îl face cel mai fericit. Artistul a postat pe contul său de socializare o fotografie cu sora sa, iar în descrierea acesteia a țintut să-i transmită un mesaj foarte emoționant: La mulți ani dragostea mea, iubita mea surioară! Chiar dacă te-ai măritat și te-ai pus la casa ta și îți mai ducem dorul uneori, noi, frații tăi te iubim la fel de mult, și pe tine și pe bărbatul tau! Sa te țină Dumnezeu sănătoasă și fericită toată viața alături de ce iubești tu! Te iubim mult!” . Urarea lui Culiță a ajuns imediat la admiratorii săi, astfel că în doar câteva momente poza cu el și sora acestuia a strâns zeci de aprecieri, dar și sute de mesaje de bine pentru sărbătorită. 

 

La nunta surorii lui Culiță Sterp a fost prezentă și Carmen de la Sălciua. Aceasta s-a făcut remarcată cu o rochie super sexy, iar faptul că aceasta a fost la nunta surorii artistului spune cam totul despre împăcarea celor doi. 

În urmă cu ceva vreme, Carmen de la Sălciua confirma că există discuții ca să dea o a doua șansă relației lor:

„Noi avem nevoie şi de nişte discuţii, de nişte momente ale noastre. Nu putem direct să venim în presă şi să oficializăm, mie nu-mi plac scandalurile. Ne-am întâlnit, am vorbit, am purtat discuţii. Fiecare are răni, fiecare şi eu am defecte şi el are defecte şi defectele acestea trebuie cumva să se transforme în calităţi. Noi am ales să discutăm despre o nouă şansă a noastră, pentru că până la urmă noi suntem căsătoriţi în faţa Dumnezeu, iar pentru mine chestia asta este foarte importantă”, a spus Carmen de la Sălciua.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest