Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, din nou nuntă! Cântăreții ar vrea să facă iar pasul cel mare

+2 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, din nou nuntă! Cântăreții ar vrea să facă iar pasul cel mare © Captură video

S-au împăcat și nu vor să mai piardă timpul! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp ar urma să se pregătească din nou de nuntă, după ce au divorțat în urmă cu aproape un an.

Nu, n-ar urma să fie un eveniment grandios, ci doar ununia civilă deoarece la biserică sunt deja cununați. Chiar și așa, potrivit unor apropiați de-ai cuplului, cei doi vor vorbi cu un preot să le reînnoiască jurămintele și să le sfințească verighetele. 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp ar fi uitat toate problemele din trecut și se gândesc doar la fericirea lor de acum și la viitor. Potrivit wowbiz.ro, cei doi se alintă tot timpul și își spună în continuare "soțiorul meu" sau "soțioara mea".

Cel mai probabil, după cununia civilă și sfințirea verighetelor, Carmen și Culiță vor organiza o petrecere în familie, acolo unde se vor bucura alături de apropiați de faptul că s-au împăcat și sunt din nou fericiți împreună. 

Și-au negociat împăcarea

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au încercat fiecare să își refacă viața după divorț. Din păcate însă, lucrurile nu au mers așa cum probabil ei își doreau. După câteva luni și-au dat seama că între ei mai există sentimente, astfel că au început din nou să vorbească, dar mai pe ascuns și mai mult la telefon. 

După ce au avut multe discuții, împăcarea ar fi venit cu unele condiții. Iată că au reușit să ajungă la un numitor comun, iar acum susțin că sunt fericiți și se comportă exact ca un soț și o soție, fără să se mai gândească la trecut. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest