Carmen de la Sălciua a trecut prin clipe dramatice: „Am fost violată, bătută”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua a trecut prin clipe dramatice: „Am fost violată, bătută” © instagram

Carmen de la Sălciua este o artistă iubită de foarte multă lume, iar cântăreața face multe sacrificii pentru cariera sa și pentru a le aduce zâmbetul pe buze faniilor cu piesele sale. Recent, ea a filmat un videoclip în care le spune prietenilor săi virtuali că a trăit clipe dificile în cadrul acestor filmări.

Pentru că un artist ar face orice pentru cariera sa, Carmen de la Sălciua a ales să filmeze un videoclip mai special pentru o piesă ce urmează să fie lansată în curând. Cântăreața le-a mărturisit prietenilor virtuali, ce o urmăresc pe contul său de socializare, că a filmat aceast videoclip într-o pădure, iar scenele au fost destul de dramatice. În noul său clip muzical, Carmen de la Sălciua pare să fie victima unui agresor.

„Am fost violată, batută, jefuită cu bestialitate de un agresor care a scapat cu viață, caruia nu i-a făcut nimeni nimic. Sunt la marginea pădurii. Am nevoie de ajutor”, a spus cântăreața pe InstaStory. Într-una dintre imaginile postate de ea pe contul de socializare, Carmen de la Sălciua este legată de un copac, semn că filmările au fost o adevărată provocare pentru tânăra cântăreață.  

În viața de zi cu zi, Carmen de la Sălciua se bucură de viața frumoasă pe care o are. Se pare că ea și Culiță Sterp sunt pe drumul cel bun, iar în viitorul apropiat am putea să fim martorii unei împăcări. 

„Încă nu pot să dau nicio declarație în privința asta, fiindcă încă nu știm sută la sută ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, încă nu stăm în aceeași casă. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim. Nu știu ce o să fie în continuare. Dar nu pot să dau o declarație sută la sută ne-am împăcat, nu ne-am împăcat", a spus Culiţă Sterp pentru Antena Stars, legat de împăcare, în urmă cu ceva vreme. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest