Carmen de la Sălciua, cu gândul la Denisa Răducu. Ce a postat pe contul de socializare

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, cu gândul la Denisa Răducu. Ce a postat pe contul de socializare © arhiva

Carmen de la Sălciua a primit vestea ca un șoc atunci când a aflat că Denisa Răducu, colega ei de breaslă, s-a stins fulgerător din viață. Nu o poate uita, iar recent a postat pe contul său cuvinte emoționante.

Vestea că Denisa Raducu s-a stins din viață după o lungă perioadă cu boala a venit ca un trăsnet pentru toți cei apropiați, pentru familie și prieteni, dar și pentru colegii săi de breaslă. Cu o voce deosebită, cântăreața de muzică de petrecere avea zeci și sute de concerte și era inevitabil să nu fie pe scenă și cu alți artiști. Carmen de la Sălciua, cea care i-a fost colegă de breaslă Denisei a fost șocată atunci când a aflat că a murit. 

Cântăreața și-a făcut mai multe analize și investigații pentru a fi sigură că starea sa de sănătate este bună, după ce a aflat că Denisa Răducu s-a îmbolnăvit brusc, iar la doar câteva luni a murit. 

Pentru că o are mereu în gând, Carmen de la Sălciua a postat pe contul său de facebook o melodie cântată de Denisa, o melodie de Crăciun, iar în descrierea postării a scris câteva cuvinte emoționante, ce au ajuns imediat la inimile fanilor: ”Nu există Crăciun fără ea... Chiar dacă acum colindă îngerilor, pe pământ e în inimile fiecărui om care a apreciat ceva din omul Denisa și artistul Denisa!”, a precizat Carmen de la Sălciua.  

Ultima perioadă pentru Carmen de la Sălciua a fost destul de agitată, dat fiind faptul că ea împreună cu Culiță Sterp s-au împăcat, după căsnicia eșuată și ajunsă la divorț. Totuși, soarele nu a stat mult pe strada lor, iar în urmă cu doar câteva zile Culiță Sterp a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu artista, iar semnele sunt evidente deoarece niciunul nu se mai urmărește pe contul de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro