Carmen de la Sălciua, de urgență la spital! A sunat la 112, înainte de a intra pe scenă

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, de urgență la spital! A sunat la 112, înainte de a intra pe scenă © Instagram

Vești îngrijorătoare pentru fanii lui Carmen de la Sălciua! Artista a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit epuizată și a făcut un atac de panică, înainte de a se afișa în fața fanilor.

Carmen de la Sălciua a ajuns, de urgență, pe mâinile medicilor, iar artista a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza epuizării. Apropiații spun că manelista are foarte multe evenimente, iar zilele libere sunt din ce în ce mai rare. Astfel, cu doar câteva minute înainte de un concert din Bihor, Carmen de la Sălciua a solicitat prezența unei ambulanțe, după ce a avut o cădere de calciu, dar și un atac de panică, având nevoie de calmante atunci când a ajuns la unitatea spitalicească. 

Un apropiat al manelistei a povestit, potrivit Antena Stars, că în timp ce se îndrepta către eveniment i s-a făcut rău, iar starea ei de sănătate este una gravă. Medicii au ținut-o sub observație și-au făcut analize suplimentare, în urma cărora se va stabili și un diagnostic exact. 

O iubire cu scântei

Au surprins pe toată lumea când au anunțat că divorțează, însă acum Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp par mai fericiți ca oricând. Cei doi au îngropat securea războiului și își trăiesc în continuare povestea de dragoste, indiferent ce ar spune răutăcioșii.

"​Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele...cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii! Ceva...mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!", scria Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro