Carmen de la Sălciua, despre divorţul părinţilor săi. Ce relaţie are cântăreaţa acum cu tatăl ei

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, despre divorţul părinţilor săi. Ce relaţie are cântăreaţa acum cu tatăl ei © Instagram

O vedeţi mereu cu zâmbetul pe buze, bucurându-şi admiratorii cu vocea sa inconfundabilă la fiecare spectacol la care participă, însă puţini ştiu însă că frumoasa Carmen de la Sălciua are o poveste tristă în spate. Părinţii săi au divorţat, lucru care şi-a pus amprenta asupra sa. Iată care este acum relaţia dintre artistă şi tatăl ei!

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului. Vedeta este chemată să participe la diverse evenimente, molipsindu-i pe toţi cu energia ei pozitivă. Chiar dacă în prezent este o femeie puternică, în viaţa cântăreţei au existat în trecut mai multe momente neplăcute. Unul dintre acestea este ziua în care părinţii săi au decis că cel mai bine pentru ei este să urmeze drumuri separate şi au divorţat.

De-a lungul carierei sale, Carmen de la Sălciua le-a arătat fanilor că este o persoană transparentă, astfel că le-a povestit deschis, de fiecare dată, despre problemele sale. De curând, cântăreaţa a fost întrebată dacă mai ţine legătura cu tatăl, în urma divorţului dintre el şi mama sa, iar artista a avut un răspuns ce a stârnit multă emoţie în rândul internauţilor.

"Indiferent ce se întâmplă în urma unui divorţ... tu ca şi copil ai datoria să îţi iubeşti ambii părinţi! Eu ştiu că undeva în lumea asta... părinţii noştri aşa separaţi cum sunt... se gândesc la noi, sunt mândri de evoluţia noastră şi cu siguranţă orice s-ar întâmpla... la un singur bărbat îi poţi spune «tată»... şi la o singură femeie îi poţi spune «mamă»", a scris Carmen de la Sălciua pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro