Carmen de la Sălciua, totul despre împăcarea cu Cosmin Isăilă. Artista a dat cărțile pe față

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, totul despre împăcarea cu Cosmin Isăilă. Artista a dat cărțile pe față © Instagram

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit, lăsând pe toată lumea uimită, exact așa cum s-a întâmplat și când s-au împăcat.

După un divorț cu scandal, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au dat totul uitării, pentru o perioadă scurtă de timp, și au decis să-și mai dea o șansă. Ba chiar au făcut și o piesă împreună. Unele voci au considerat că cei doi se împacă doar pentru imagine, alții au fost de părere că, de fapt, iubirea dintre ei a fost mai puternică decât orgoliile.

Deși aveau planuri împreună, vrând să scoată o nouă melodie, cei doi s-au despărțit din nou, însă fără scandal de această dată.

Și pentru că curiozitatea fanilor este una foarte mare, aceștia nu s-au putut abține fără să o întrebe pe îndrăgita artistă dacă cumva s-a împăcat cu Cosmin Isăilă, fostul ei iubit. Cosmin a fost bărbatul care i-a fost alături artistei după despărțirea de soț, însă înainte cu ceva timp ca aceasta și Culiță Sterp să-și mai dea o șansă cei doi s-au despărțit.

Acum, oamenii au vrut să știe dacă Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu Cosmin Isăilă. Pentru că nu vrea să lase loc de intrepretări, Carmen de la Sălciua a fost sinceră și a recunoscut că nu s-a împăcat cu fostul iubit, chiar dacă îl respectă foarte mult atât pe el, cât și pe familia lui.

''Este adevărat că te-ai împăcat cu Cosmin?'', a întrebat un fan.

''Nu. Nu este adevărat. Am un respect față de familia lui, față de el, dar drumurile noastre s-au separat. Răspund la aceste întrebări pentru că majoritatea sunt despre viața mea personală și aș vrea să clarific'', a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro