Reacția lui Carmen de la Sălciua după ce Culiță Sterp a ales să nu o mai urmărească în mediul online. ”Îi respect decizia. Eu nu sunt o copilă”

+3 click pentru
galerie

Reacția lui Carmen de la Sălciua după ce Culiță Sterp a ales să nu o mai urmărească în mediul online. ”Îi respect decizia. Eu nu sunt o copilă” © arhiva

După ce a anunțat că s-a despărțit de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a postat pe contul său de socializare reacția referitoare la faptul că bărbatul cu care s-a iubit nu o mai urmărește în mediul online.

După multe zvonuri cum că s-au despărțit și s-au reîmpăcat, Carmen de la Sălciua a dat bomba, ieri, într-un InstaStory publicat pe pagina ei de socializare. Aceasta a confirmat faptul că ea și Culiță Sterp s-au seperat, dar a mărturisit și ce părere are după ce bărbatul cu care a fost căsătorită și a trăit o poveste de dragoste, nu o mai urmărește în mediul online. 

Un fan i-a atras atenție cântăreței că ea încă îl urmărește pe Culiță pe Instagram, ea a venit imediat cu replica. ”Crezi tu că dacă aș șterge tot aș putea anula o căsnicie? A fost soțul meu omul asta! Nu mă interesează ce a făcut vizavi de acest ”unfollow” și cum a ales să procedeze! Să-i fie de bine! Dacă asta îl ajută mai mult în viață eu nu pot decât să-i respect decizia! Eu sunt trecută prin multe...și nu sunt o copilă, drept dovadă tratez această situație cu maturitate ! Și cei care credeți că un block vă anulează sentimentele... să știți că le intensifică”, a mărturisit cântăreața. 

Carmen de la Sălciua, nevoită să-și anuleze concertele

Problema despărțirii de Culiță Sterp nu este singură.  Carmen de la Sălciua a fost nevoită să îşi anuleze concertele din perioada următoare, din cauza epidemiei de coronavirus. 

”Dragii mei, din cauza problemelor actuale și a situației de alertă prin care trece Italia, evenimentele din acest weekend pe care trebuia să le onorăm au fost anulate! Multă sănătate celor care trec prin această situație și să dea Bunul Dumnezeu să ne revedem cu bine atunci când lucrurile vor reveni pe făgaşul normal! 🖤😔”, a anunţat artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro