Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit. Artista a confirmat separarea: ”Dumnezeu știe ce e mai potrivit pentru fiecare”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit. Artista a confirmat separarea: ”Dumnezeu știe ce e mai potrivit pentru fiecare” © arhiva

Zvonurile privind relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se adeveresc. Artista a confirmat că ea și artistul s-au despărțit. 

În ultima vreme, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost în atenția presei după ce de mai multe ori au anunțat că s-au împăcat, iar apoi s-au separat. Ieri, cântăreața a spus tot adevărul pe InstaStory, iar acum între ea și Culiță Sterp se pare că lucrurile sunt deja destul de clare: cei doi cântăreți s-au despărțit. 

Informația a venit în urma unei serii de răspunsuri și întrebări de pe pagina de socializare a artistei. Mai mulți fani au întrebat-o pe cântăreață despre starea actuală a relației dintre ea și Culiță Sterp, iar vedeta nu s-a mai putut abține și a spus verde-n față tot adevărul. 

”Cei care ne-ați iubit atât pe mine cât și pe Culiță o puteți face în continuare indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa pe un buton și să facem lucrurile să fie perfecte. Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid. Dumnezeu știe ce e mai potrivit pentru fiecare. Tot el ne dă pedeapsa și succesul”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de socializare. 

Carmen de la Sălciua, nevoită să-și anuleze concertele

Problema despărțirii de Culiță Sterp nu este singură.  Carmen de la Sălciua a fost nevoită să îşi anuleze concertele din perioada următoare, din cauza epidemiei de coronavirus. 

”Dragii mei, din cauza problemelor actuale și a situației de alertă prin care trece Italia, evenimentele din acest weekend pe care trebuia să le onorăm au fost anulate! Multă sănătate celor care trec prin această situație și să dea Bunul Dumnezeu să ne revedem cu bine atunci când lucrurile vor reveni pe făgaşul normal! 🖤😔”, a anunţat artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro