Carmen de la Sălciua, imagine emoționantă cu o persoană dragă: ”Jumătate din sufletul meu”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, imagine emoționantă cu o persoană dragă: ”Jumătate din sufletul meu” © arhiva

Carmen de la Sălciua a postat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de socializare o fotografie emoționantă cu o persoană dragă. Puțin sunt cei care știu cum arată sora sa, însă ea a făcut publică imaginea însoțită de un mesaj special. 

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi. Cântăreața are în fiecare săptămână mai multe evenimente la care trebuie să fie prezentă, iar de foarte multe ori trebuie să părăsească țara pentru a-și onora concertele din străinătate.

Așa s-a întâmplat și în aceste zile, atunci când bruneta a plecat în Germania la un concert. Acolo nu a avut parte doar de aplauzele românilor, dar și de dragostea primită de la sora ei care este stabilită de mai mult timp în afara țării. 

Cele două surori s-au fotografiat și au petrecut momente frumoase împreună, la prilejul concertului a fost un moment bun pentru revedere. ”Germania nu e doar o țară ...e țara în care se află jumătate din sufletul meu ...surioara mea ♥️👯‍♀️”, a fost mesajul emoționant scris de cântăreață în dreptul fotografiei. 

Daniela, sora artistei, este și ea pasionată de muzică, însă nu profesează în acest domeniu. Carmen de la Sălciua a anunțat de mai multe ori că urmează să lanseze o piesă cu aceasta. 

„Multă lume știe că eu mai am o surioară, dar nu toată lumea știe că și ea cântă! Ce-i drept de plăcere! Eu încerc să o conving să profeseze însă fără rezultat! Poate reușiți voi”, a scris în urmă cu ceva timp Carmen de la Sălciua într-o postare care însoțea o piesă cântată de Daniela. 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, din nou separați? 

Carmen de la Sălciua se află în vizorul presei și pentru relația controversată cu artistul Culiță Sterp. Cei doi cântăreți de muzică de petrecere au fost căsătoriți, dar au divorțat la scurt timp după cununia civială. Anul trecut s-au afișat din nou împreună, dar de atunci s-a tot zvonit că s-ar fi certat iar. Acum, Culiță Sterp nu o mai urmărește pe artistă pe pagina de socializare, iar mai mult de atât, a șters toate fotografiile cu ei doi.   

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro