Carmen de la Sălciua, nevoită să-și anuleze concertele: ”Să ne revedem cu bine”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, nevoită să-și anuleze concertele: ”Să ne revedem cu bine” © arhiva

Carmen de la Sălciua a fost nevoită să își anuleze concertele din perioada următoare pe care trebuia să le susțină în Italia. Din cauza epidemiei de coronavirus, cântăreața a decis împreună cu organizatorii să amâne evenimentele.

Carmen de la Sălciua este un arist foarte dorit, atât în țară, dar mai ales și în afară. Cântăreața are foarte multe evenimente în fiecare weekend, iar de multe ori este invitată chiar și în străinătate pentru a bucura toți românii cu piesele sale.

În acest weekend, Carmen de la Sălciua urma să cânte în Italia, dar din cauza epidemiei care se manifestă într-un ritm foarte alert în Peninsulă, artista a hotârât să-și amâne concertele și să le susțină abia după ce lucrurile vor reveni la normal.

Anunțul a fost publicat chiar de ea pe contul de socializare și speră ca în curând să-și revadă fanii de peste hotare.

”Dragii mei ,din cauza problemelor actuale și a situației de alerta prin care trece Italia ,evenimentele din acest weekend pe care trebuia sa le onorăm ...au fost anulate !
Multă sănătate celor care trec prin aceasta situație,și sa dea Bunul Dumnezeu sa ne revedem cu bine ,atunci când lucrurile vor reveni pe fagasul normal ! 🖤😔”, 
a scris cântăreața pe pagina ei de socializare.

Vedeta nu este singura care și-a anulat evenimentele pe care urma să le susțină. Andra, Dani Mocanu, dar și Culiță Sterp sunt și ei în aceeași situație și își vor reprograma evenimentele după ce lucrurile vor reveni la normal. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro