Momentul în care Carmen de la Sălciua a fost agresată la o petrecere privată! Cum a reacţionat artista / VIDEO

Momentul în care Carmen de la Sălciua a fost agresată la o petrecere privată! Cum a reacţionat artista / VIDEO © spynews.ro

Viaţa de artistă nu este lipsită de evenimente nefericite, oricât de iubită ai fi de public! Carmen de la Sălciua ştie bine ce înseamnă! Cântăreaţa de muzică de petrecere a avut parte de un incident neplăcut la începutul acestui an, la o petrecere privată unde a fost invitată să cânte.

Este una dintre cele mai iubite şi cunoscute cântăreţe de muzică de petrecere din România, dar asta nu a scutit-o de o întâmplare neplăcută! Carmen de la Sălciua a fost invitată la o petrecere privată în luna ianuarie a acestui an. 

La un moment dat, acest eveniment, Carmen de la Sălciua se afla în mijlocul invitaţilor, când a fost îmbrâncită de un bărbat. Petrecăreţul care dansa pe lângă ea a împins-o. Imediat, Carmen de la Sălciua s-a întors, a aruncat o privire de "bad woman" şi a revenit la ce avea de făcut: cântat!

Carmen de la Sălciua, nevoită să-și anuleze concertele

O altă problemă pe capul artistei! Carmen de la Sălciua a fost nevoită să îşi anuleze concertele din perioada următoare, din cauza epidemiei de coronavirus. 

În acest weekend, Carmen de la Sălciua trebuie să cânte în Italia. Pentru că epidemia de coronavirus se manifestă într-un ritm foarte alert în Peninsulă, artista, alături de organizatori, a hotârât să-și amâne concertele.

”Dragii mei, din cauza problemelor actuale și a situației de alertă prin care trece Italia, evenimentele din acest weekend pe care trebuia să le onorăm au fost anulate! Multă sănătate celor care trec prin această situație și să dea Bunul Dumnezeu să ne revedem cu bine atunci când lucrurile vor reveni pe făgaşul normal! 🖤😔”, a anunţat artista.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro